Saturday, May 8, 2010

i'll take the chance ;)

Haloo peeps !
haha ;) stelah suka dan duka yg aku alami . sumenya aku luah kt cni . ;)
hahaha ;)
2 pagi td , aku bngun dr tdo . haha ;) aku mrajuk ngn sygs aku smlm . adoii . agaknya aku yg kolot sgt kot . tp tu tanak lha aku cite kat cni . ngee ~
kol 2 tuhh . aku p dpan lappy n wat ape yg ptut aku cari kat tenet neh .
aku sbnrnya nk tgok 1 1 ny harapan aku utk bdiri study kat gov pnya slain dr form 6 .
waaah . punyelah lme ku tunggu . leteh tauu . aku tggu celcom connection . xde gak . sakit ati gilerr .
aku tgok line kat hp aku pon xde gakk . buruk sgt lha coverage celcom sminggu 2 neh . susah toll .
tggu punya tggu , kol 7 aku bru cek sinar harapan aku tu . alahhh . kptusan permohonan ke politeknik . aku xpatttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
semua course yang aku mntak mmnuhi syrt , but . pling aku sakit ati . kat atas tu dy tulis .

"PERMOHONAN ANDA TIDAK BERJAYA"

huh !!!!! aku ngis kat dpn lappy aku . adoii .
aku tanak masok fom 6 , aku tanak . aku tanak . tolong lha .
my dad soh aku msok fom 6 . but aku tol2 tanak .

at last aku bkurong je dlm blik .
then , amat btuah utk aku . coz my dad fhm sgt dgn keadaan aku .
dia kata ngn mama ..

" rsanya tak elok gak kalo g miri, daftar fom 6 . tp dia tanak kan "

mama bukak pintu n dy cari suma surat2 tawaran nk g ipts .
atlast aku trgt aku bmnat nk masok ptpl .
dorang ade kol aku, dorg kate aku layak untuk further kat ctu .
n aku suggest blik ngn mama aku .
then bbh pon dok skli ngn aku . huhu .
bbh soh aku tuka progran yg aku nk amik tu .
before tu aku dpt .
DIPLOMA IN INFORMATION TECHNOLOGY .
but aku pon asa tu susah nak cri keja .
at last aku pilih DIPLOMA IN MANAGEMENT .
huhu .

then aku gumbira smpai skrg neh . coz bbh bg aku chance utk further dgn cra nih .
10 ! waaahaku dah daftar dah td . and for sure aku masok utk start study 070620 !

THANKS BABAH AND MAMA !


www.tips-fb.com

2 comments:

syafiq s. said...

its okeay.... study mana2 pun ok.. gud luck further stdy =)

Qyrn Dishdush said...

thanx syafiq ! ;)