Tuesday, May 10, 2011

hairan bin ajaib !

Assalamualaikum ppl! 
hari ini hari rabu. aku jadi sebel ginian loh!  HAHA. korang nak tau apasal? 
malam tadi aku on9 lepas balik dari Hotel Seri Malaysia. alahh, majlis tilawah Al-Quran tuhh.  then kannn? aku bukak lah web blogger nih. yang aku sakit hatii. korang tengok nihhh .

|
|
|
v


maybe entry nih lebih kurg sama dengan entry sii Dayg is Thumb dulu. kita tengok entry tuhh. kat SINI.  tapi dulu aku tak kesah sangat, sebab tak terjadi pun benda annoying nihh. tiba2 malam tadi terjadi pulakss. 

andd, yang pentingg, bila aku on9 pagi nihh, benda tuh masih ada? heyy, berapa banyak aku follow org, lesap macam tu je? kesian nya akuuuu. :(
www.tips-fb.com

6 comments:

MaTuN TunTun said...

kmkk pun sama qyrn. p xlamak kakya. xda gik

Qyrn Dishdush said...

masih gik kmk matun :(

Daygku Nurhayatii said...

eh, auk eh. slah tu bnar. haha. antam tia. aku ok dah. ko x kli. haha. ;p

Qyrn Dishdush said...

hahaha. aku pun udah sygss. wekk ;p bru ja petang tadi :)

Syiela said...

hee.sy pun selalu mgalami kejadian mcm ni.
tp cuba try refersh la.
nnti oke tuh. :)

Qyrn Dishdush said...

dah oke dah shielaa :)