Friday, June 17, 2011

entry ini. sila baca. *tak penting sangat kot.

Assalamualaikum semua. hehe. 

buang tabiat sekejap. sebelum tu. aku tempek muka aku sikit dalam entry nih.


purplle gitu. credited to Hawtshawl. baru sampai shawl ni semalam. aku try mende ni pagi tadi. hehe. *mintak hampun, kualiti gambar yang kurang memuaskan, yelahh, inchik comel dslr aku masih sakit. :(

okayy, sini aku nak kasi tahu dulu. maybe, kurang sambutan kot blog review tu. tu laa, aku kena tunggu cukup 4 blog. baru aku review.  alahh, tak laku, tapi takpe, perkara  biasa kan. buat pelan pelan, nanti okay lah tu kot. ;)

okayy, entry pendek okayy ;)



Photobucket
www.tips-fb.com

2 comments:

farahribenacreamsoda said...

itsokayyy . keep on trying dear . ;)

Ohh Dayg said...

babe, knapa dslr mu?