Tuesday, June 14, 2011

Meh, Qyrn Dishdush Review Blog Korang 1.

Assalamualaikum semua. 

kalau nak tahu ini adalah belog review yang 1st sekali Qyrn buat. yelahh, Qyrn tolong tingkatkan traffik belog korang kan? hehehe. okayy. maybe ada lagi yang tak jelas dalam entry tersebut. nant qyrn edit ekk sticky post tu. ;) kita teruskan dengan blog review yang 1st ni. kalau nak Qyrn buat lagi untuk korangg. so, Join lah ekk. Qyrn bukan Along, Qyrn cuma nak tolong. hehehehehe.


tekan SINI untuk tahu pasal blog review ni lebih lanjut. meh, join ramai ramai untuk hangatkan lagi event ni. ;)




Tekan SINI untuk terus ke belogg si Gorgeous ini.

hehe,si gorgeous ni bernama Dayangku Nurhayati. nih kawan aku time primary school dulu. kalau korang nak tahu, sampai sekarang beliau masih rapat lagi ngan Qyrn. dia ada twin tau. twin dia ada join sekali blog review ni. hehe. sekarang dia masih lagi student matrikulasi Labuan. hehe.  blog beliau selalu ditulis tentang aktiviti seharian, orang tersayang dan aktiviti di tempat study nya. yaaa, of course laaa, blog dia canti kiut miut gendut segala yang dut dut. hehe. 


Tekan SINI untuk terus ke blog sii Gorgeous atas tu punya TWIN. :)

hehe, beliau ni pun gorgeous gak tau. Nama dia Dayangku Nuraini. tengah hot bercinta jugaks dengan inchik cinta dia.. rapat gak dari dulu lagi, cuma cuti ni pun belum ada lagi keluar dengan dorang. hehehe. beliau amat mengikuti trend terkini. beliau ni memang fesyenista lah gitu. memang banyak sangat cerita cerita kat belog dia. tapii, sekarang dia busy struggle for her STP this year, yelahh, kena lah usaha. wish you goodluck lahh. ;)




Tekan SINI yee untuk ke belogg si cantik sorang ni.

haaa. si cantik sorang ni pulak namanya Halimatun Arwiyah. teman sekelas di poli ni merangkap kawan terbaik. hehehe. sangat baik sekali ye tuan tuan dan puan puan. hehe. baru je lepas sentuh blog dia beberapa hari yang lalu. rajin jugak sii cantik ni update belog dia. cerita pasal kehidupan seharian nyaa. hehe. kalau rajin , silakan lahh berkunjung ke blog beliau. sangat canti. *puji air tangan sendiri. ehh. takdelahh. silakan lah ekk.

Entry terbaru  ; matun tak sombonglah.



tekan SINI pulaks untuk sii cantik atas tu punya Sayang. hehehe.

haaa.beliau ni bernama Syazwan Nizam. beliau ni pun budak Poli jugakk. hehe. rapat ngan sii sayang aku. hehe. selalu berkepit ngan sayang dia sii cantik atas tu.hehe. kami jugak selalu makan sama2. satu meja kat kafe. hehe. tenggelam timbul dalam dunia blogging, tapi keseluruhan entry dia tentang sayang dia. semoga berbahagia yee. hehe. 

Entry terbaru ; Malang.

okayy. blog review yang 1st dah settled. silakan lah tuan tuan dan puan puan join kalau Qyrn nak wat camni. ;)




Photobucket
www.tips-fb.com

1 comment:

Ohh Dayg said...

thanks. hehehe. :)