Wednesday, June 15, 2011

Meh, Qyrn Dishdush Review Blog Korang 2.

Assalamualaikum.

Kembali lagi dengan blog review part 2. edisi hari rabu. cehh. macam berita pulak en? hehehe. tengah letih sikit, dok berebut join segmen Abg Ben. best giler. seriously dapat tingkatkan traffik blog Qyrn lahh. thanks Abg Ben. okayy, kita teruskan dengan blog review nih. susah kot blog review nih. kurang sikit sambutan. sebab i'm a New blogger kot. ataupun. tak femes sangat. alahh. takpe. janji korang tak cakap Qyrn ni 
'A R R O G A N T' kan kan kan? hehe. jom teruskan.

tekan SINI kalau nak JOIN dan mengetahui Syarat. ;)




haaaa. meh klik SINI kalau nak tengok blog ni.

okayy, hehe. nama sis ni Eeir Hadimi. nama betoii? tak tahu lagi. hehe. masih dalam proses perkenalan jugak. senior jabatan IT kat PMU. hehe. dulu tengok dia. selalunya jalan depan je. senyumpun kekadang je. sekarang, bila beliau dah takde kat PMU. *dah nak grade lah en? baru tercari-cari. beliau ni jugak salah seorang dari admin group Blogger Politeknik Mukah. waaaa, tak lama lagi dorang nak konvo, so, dapat lah jumpa kan? suka suka suka. hehehe. blog pulakk? Qyrn suka, sebab Qyrn yang buat sentuhan sikit sikit kat blog dia. sis ni suka kaler oren lembut kot. bila Qyrn buat hari tu, dia totally suka. alhamdulillah. jomlah,
terjah. kasi traffik dia meningkat. ;)

Entry terbaru : Pemadam & Pensel.



klik SINI pulaks untuk kenal owner blog katak ni.

haaa. owner belog ni pulaks nama dia Merah Laben. hehe. pelik kan nama beliau ni. hehe. tapi pelik pelik menarik tau. ingat lagi tau, kitorang kenal masa  Minggu Suai Kenal kat PMU dulu. Qyrn je dudok main main cube, orang tengah berucap. hahaha. btw, belog ni makin cantik sehari demi sehari. *wahh, BM tahap A+ gitu. kihkihkih ;p baru baru ni Qyrn ada buat header untuk merah laben ni. mungkin tak sesuai kot. btw, thanks join ye Merah Laben. :) jom, terjah blog dia. kita baca entry terbaru ni.

Entry Terbaru : tekan je sini.


klik SINI pulaks untuk ke blog pinky ini.

haa, owner sii blog pinky ni pulaks, Siti Natasya. adik kepada kawan baik aku, Halimatun Arwiyah. laaa, yang join part 1 dulu tu. memang pink lah blog beliau. pernah buat header untuk beliau. tuuu, yang beliau tempek kat belog beliau tuu. hehe. memang simple, tapi beliau tetap suka gitu. hehehe, belog beliau ni, memang pinky. memang cantik, macam owner nya jugaks. jom kita usha belog beliau.

Entry Terbaru ; ohhh yesss!



tekan SINI untuk ke belog kiut ni pulak.

okayyy, yang nii jugak salah seorang dari 5 hang dalam entry Qyrn yang sebelum sebelum ni. Atiey ni jarang sikit on9. so, kalau dia update entry, memang banyak lah sekali gus kat news feed tu. hehe. tapi best gak blog dia. ni. pernah juga hias blog untuk dia ni, waktu tu dia sakit hati sangat tengok blog dia terabor. memang Qyrn tolong lah time tu, tapi sekarang dah berubah lagi pulak. tapi tetap cantik. maybe yang Qyrn buat tak cantik sangat kot. takpe. hihi. untuk tahu lebih  lanjut pasal blog Atiey ni. jom terjah.




Photobucket
www.tips-fb.com

2 comments:

pu3mas said...

yah.. nang bes mun mcm tok.. dah mek jenguk semua tek aii... btw. nice blog ktk...

Qyrn Dishdush said...

thanks sis. hehe. join lah mun ktk maok. klak kmk review blog ktk. mok?