Saturday, August 27, 2011

Special Edition. Eid Version ;)


Assalamualaikum ppl!

apa khabar?? baik kot. insyaALLAH. harap harap urusan kita seharian dipermudahkan. aku datang nak hupdate blog aku hari ni. nampak macam best je tengok orang lain dah ade tag tag gambar raya kat Facebook. alahh, ala ala kad raya gitu. tapi sekarang nii, susah sangat nak tengok orang hantar, pos segala macam kad raya. orang ramai lebih senang kot nak hantar SMS ataupun tag kat Facebook je. yang aku dok cerita hal tu, bila lagi aku nak buat. malam raya nanti lah ekk.

bukan tu aku nak cerita sebenarnyaa. aku nak cerita yang aku dah buat header baru untuk raya ni. 'Special Edition. Eid Version.' tu lah maksudnyaa. aku buat special untuk hari raya ni. walaupun tak nampak sangat macam raya. tapi aku, sii sayang tetap suka. kalau tak suka cakap je ekk. aku terima. shuhhh! hahahah. tadi aku buat ni, lepas terfikir nak update blog. tapi sebelum tu ingat nak edit gambar raya dulu. tapi lain pulaks jadinya. tapi takpe lah kot. berhasil jugakk. nak tengok hasil nyaa? walaupun ade sedikit error, tapi alhamdulliah, usaha sendiri. takkan tak puas hati kot. hehe.

jom ushaa!

yang ni header sebelum raya aku. dan insyaALLAH lepas raya tukar balik header ni.



dan yang ni pulaksss. header 'Special Edition. Eid Version'



hehe. tengok atas tuu, macam ada error sikit tau tepi sebelah kiri tu. tapi takpe lah kot. 
okayy? DOODLE tu? aku ke yang buat? bukan. aku ambik dari freebies link bawah ni nanti. beliau ni memang kreatif. doodle dia buat memang sangatttt the very sangat cute miute meletop. hehe. dah mintak kebenaran gak ambik. hehe. jom usha blog beliau.


ehhe, jom jom kita komen pasal header Qyrn Dishdush yang terbaru ni. dan usha blog Cik Dil okayy?

okay, Wassalam.


Photobucket
www.tips-fb.com

3 comments:

cik Dil said...

heehee..tq syg..wah x sngka ada yg nk guna doodle comot dil tu..^^

Fiza A said...

cantiknya header raya!.. LIKE!.. ;D

Qyrn Dishdush said...

cik dil~

takde lah comot kot. kiut sangattt!

Fiza A ~

hehe. thanks ;)