Thursday, September 1, 2011

Raya Raya sakan.



Assalamualaikum semua rakan blogger.

aku hari ni datang nak hupdate blog dengan ringkas sekali untuk 3 hari raya ni. entah laa. mata aku sakit sekarag,, so, bagi aku uplod gambar je lah yee. then aku bagi caption sikit. sila cuci mata :D

okayy, kita tengok satu satu ekk. 

Raya Pertama.

Lepas je dari Solat Sunat Aidilfitri. kitorang balik rumah dan siap sedia nak balik kampungg, tapi sebelum tu, kitorang ambik gambar keluarga dulu. kann?ni diaa. ;)


ada 4 orangg, mama, babah, aku && Yadi ;)


aksi manja babah dan mama di depan lensa gitu! 


ni sii gendut kesayangan akuu. hehe. kiut kann? 


dah sampai kampung, bersalam-salaman dengan pakcik dan nenek juga datukk. kitorang ambik gambar lagii. sukaa. semuanya sportingg :P


haa! yang ni pulakk. keluarga kandung akuu. memang banyak siblingg, tapi aku tinggal ngan keluarga angkat. kat keluarga kandung ni aku ada 3 abg, 3 kakak dan seorang adik perempuan. tapi yang kat sini tak cukup lae tau ;)

Raya Kedua.


haaa, yang ni lucu sikit. kengkawan aku datang tanpa dirancangg. dan aku join sekali ngan dorang juga tanpa dirancangg. ni pic dorang dorang ngan aku. photoshoot dekat bilik akuu. wahh. agak bersepah.


candid!. sukaa. semua hairan dengar effa bercerita ;p


kalau kameraaa. semua laju tengok depan. hehehe.
 jauh jugak kitorang beraya lepas tuu. btw, happy giler kot. yelahh. lama tak jumpa. tiba tiba jumpa. semua benda nak kena cakap. komen. dan segala gala. ehee! 

Raya Ketiga.

wahhh, sangat busy. tersangat  busy. banyak kengkawan dan family atangg. letih tau. sampai keluarga aku nak berya pulak kat rumah orang. 2 kali dan tutup gate. terpaksa keluar balik dari kereta. memang lahhh.


haaa. yang ni sebahagian keluarga besar sebelah mama aku. belum besar lagi niii. ada lagi yang tak datang. hehehe. sporting habis kot. hehe.


sempat gak aku pose sendiri. dan gambar ni pulak taken by Yadi. 


ni aku ngan sweet cuzzy. Nonongg. sempat pose walaupun dia nak gi makan..aaaarghhh! mesti jugakk. 


dengan anak buahh. ada lagi yang lainn. tapi malas nak uplod. Amanda Rosazila. ;)

okayyy. cuci cuci mata boleh kot! ;) sebahagian raya untuk tahun ni. kalau ada lagi nanti aku update ekk :)


Photobucket
www.tips-fb.com

3 comments: