Friday, October 21, 2011

hujung minggu yang agak busy.

Photobucket
#currently listening to, Rasa Ini - Vierra.

hey, sekarang nih, aku sedaya upaya nak siap kan semua assignment yang aku kena submit hari Isnin dan yang selebihnya, Khamis dan Jumaat nanti hampir jugak 10 semuanya. memang kalau boleh minggu ni semua lecturer berebut nak bagi assignment, dengan kuiz, test bagai. adohhhh. memang semputttt aku minggu depan.

#changing, listeningg to, Sampai Kapanpun - Ungu.

minggu ni memang aku dah bajet sangat busy. sebab ada Karnival Minggu Usahawan. aku kena berkejar kejaran dari Gerai kelas aku dengan Booth PRSP. nasib aku tak pegang apa apa jawatan kat Gerai Kelas. kalau tak memang aku semput. sebab aku pengarah program untuk booth PRSP tu. hmm, bajet busy lah yee. segala SMS mahupun CALL kurang dilayan kecuali ada benda benda yang penting. okay? 

BAJET HOT KONON! :S

balik pada subjek asal. wahhh. minggu ni sangat banyak assignment, bukan nak menunjuk. tapi nak mengadu kat blog tersenta nih. nak show off un bleh, sebab aku semat tau update. ngeeeee~~~


nak tahu? ni antara assignment kitorang minggu ni. adoiii. sekarang usaha keras siapkan shorthand. hmmm.


perhatikan ye, part yang banyak sesangat tu. gila tak banyak. yang dah tanda tu, okay lah tu. ah siap maksud nya.

okeh okeh. nak sambung balik kerja aku. daaa~
Wassalam.



Photobucket
www.tips-fb.com

1 comment:

Daygku Nurhayatii said...

ngak bisa d tekan shoutboxnyaa dongg. ;pp

anu, type pink pattern background ka. macam tu la lbih kurg, kalau ko mau pattern punya laa. mun mau flowery, type flowery blablabla. ngeh3.

:)