Saturday, November 5, 2011

yang jauh, QyrnDishdush.

Photobucket
 hye, pagi pagi lagi aku dah sedih. yelahh, sebelum tu nak mintak maaf. aku terkejar kejar nak update blog aku ni. malam penangguhan PRSP pon, aku tak update lagi. btw, tggu je lah ye kan.

nak cer sikit. kali ni aku beraya jauh dari family. adohh, sedih jugak. aku beraya jugak lah kan dengan family angkat aku di Miri. alhamdulillah, merasa lah jugak. aku tak dapat nak update banyak sangat. mana yang sempat je lah kan.




okeh, kepada semua keluarga yang jauh, saudara mara, sahabat handai, baik di lawas ataupun di mana saja.
'Selamat Hari Raya Aidiladha, Maaf Zahir Batin'
yang jauh, Qyrn Dishdush.

Photobucket
www.tips-fb.com

1 comment:

anak gemilang said...

slmt hari raya dik..:)