Wednesday, December 14, 2011

Jom Join Blogwalking 2012 by JiwarOsak.

Photobucket

hello peeps.
bukak je chatbox tadi Qyrn tengok ada tagging by Arol Mubin.
so, Qyrn join lah kan. apa salahnya. simple je.


aku kasi besawww banner Blogwalking tu. nak join. klik Banner ehh :DD

Qyrn Dishdush adalah blogger daripada Lawas, Sarawak ;)
nak tag?

simple kan? kelebihan korang join nih kan?
- korang akan dapat back link daripada JiwarOsak
- List blogwalking akan dishare untuk kegunaan group kat FB beliau. 
- Link blog korang akan diletak kat sidebar. senang la nak blogwalking.;DD




Photobucket
www.tips-fb.com

5 comments:

Jaja Sutera said...

dari segmen yg sama..jaja dah follow awak... :)jempot follow blog jaja balik yer..mekasehh..

http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/

shahdiana said...

dari segmen sama..

http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

jemput join GA
http://sofiyahasya.blogspot.com/2011/11/syakirsofiyasyakira-1st-giveaway.html

hanna said...

datang sini...
dri segmen yang sme...
salam perkenalan...

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

Muhammad Muadz Al-Hafiz said...

Nice blog..
Dah follow u ..
Dari segmen yang sama..
Jom follow me..

http://muhammadaie.blogspot.com/2011/12/jom-join-blogwalking-2012-by-jiwarosak.html

Pink Lavender said...

salam...

berjalan2 ke sini dari segmen yg sama...=)