Wednesday, June 27, 2012

blog ni?

Photobucket 

hai readers tercinta. *kotkot ada yang baca kan*


okay, gambar owner blog ni wajib ditempek.

Dah lama rasanya Qyrn tak update blog. Memang busy dengan final report yang akan dihantar 12 hari dari hari ni. Sangat menakutkan, sebab takut-takut pulak kurang markah kan. Nak jugak yang cemerlang, bukan selalu buat tu. Eh eh, bukan senang buat tu. Ambil masa yang agak lama. So, memang berbaloi-baloi. hee.

Okay, tutup kes pasal Qyrn punya report. Nak cakap pasal belog pulak. Okay, Qyrn tau belog Qyrn ni dah 2 tahun lebih dah usianya, tapi untuk content agak kurang menarik. Qyrn minta maaf untuk itu. Tips bagai ada kurang skit kot. emm, Qyrn rasa macam nak letak tutorial guna tudung, tapi ada tak yang nak? bukan apa, ramai sangat dah yang buat. kalau setuju, komen entry ni okay, untuk tutorial blog pulak? Qyrn tak berani nak buat, sebab Qyrn belum berapa profesional. setakat yang mintak tunjuk ajar via Facebook dan Twitter tu ada lah kot. jadi Qyrn biasanya beri tunjuk ajar via gambar lah jugak. hehe, dah terbiasa kat situ.

kenapa blog Qyrn selalu bertempek tempek gambar? hehe, Sebab Qyrn minat bergambar. walaupun ada yang kata Qyrn ... ? oppss. yang penting keyakinan ye. emm, stu lagi, semua gambar Qyrn tak bukak mulut. yelahhhh, ada siap ketawa lagi. argghhh! malas malas nak cakap apa2. yang penting, gambar-gambar Qyrn dalam ni hak cipta terpelihara. hehe, lahir dari rasa, dan keluar jadi luar biasa. ye lah sangat. Blog Qyrn ni memang padat dengan gambar. bukan menunjuk, tapi sekadar perkongsian ye :)

okayy, sekarang ni Qyrn semangat lah jugak. harap-harap lepas ni, Qyrn punya blog ada laa info-info yang baik-baik untuk perkongsian bersama. ohhmyyreaders, silakan komen untuk cadangan blog ni lagi ek :)


  Photobucket
www.tips-fb.com

6 comments:

muhsin.aminudin said...

macam mana nak eja qryn ni? sebutan macam mana?

Qyrn Hazedan said...

@muhsin.aminudin

nak eja Qyrn. hehe. nak panggil 'Kin' je pon. :)

buatbest said...

hmm..cmel..huhu

violetszmaniac said...

polah jak tutorial ya kak..berguna juak ya kelak.utk org sperti kmk yg xpro sal blog. :)

Qyrn Hazedan said...

@violetsmaniac :

hehe, insyaAllah dek. kmk pun x berapa juak nak tauk. p mun ktk nak tanyak, kmk tolong k?

S H I T E Q said...

buat tutorial! heee