Friday, June 8, 2012

Dooodolls - The Reddish Twin.

Photobucket 

sekarang ni, memang banyak benda, segala bangsa-bangsa patung-patung comel dah orang minat. bila minat, memang kita sanggup beli apa-apa ja yang sewaktu dengan benda tu. kalau Qyrn, sampai sekarang, Qyrn cari benda yang berkaitan dengan binatang seekor ni. The Reddish Twin by Dooodolls. tapi harga yang ada untuk semua jenis baik stationery semuanya mahal -.-'

The Reddish Twin ni, atau Qyrn panggil Lulu ni hadiah atau pemberian dari Sii Sayang, Semester 2 dulu. okay sekarang dah nak masok Semester 5, sila kira tempoh berapa lama sendiri. hihi, memang dia tanya dulu, antara semua nak warna apa, tp Qyrn takde di tempat tu, so dia ambik yang merah. sampai sekarang, Lulu jadi antara satu item yang Qyrn paaaaaaling sayang :)


huhu, tengok tu, betapa comel nya binatang nama Lulu ni. 


sila abaikan ekspresi muka Qyrn kat situ. memang GEDIK -.-'


pose maut dulu dengan sii Lulu. apa-apa jadi pun, Qyrn selalu senyum bila tengok Lulu lagi-lagi tengah tension bagai.

semalam Qyrn terasa nak google gambar Lulu ni, bila type Dooodolls. ada web sendiri pulak. suka nya hati Qyrn, sebab boleh tengok dia dalam Web tu. hehe. ada stock untuk barang lain. then, yang paling penting ada Game jugak. Qyrn apa lagi, teruskan lah main.

www://dooodolls.com/

jom usha. memang kiut. memang best.



ni home untuk web tadi tu. memang best :) cute sangat karikatur ni.



aaa, i want the laptop skin. tapi very the mahal. -.-'


masuk part game. suka la tewwww.


dah loading, pastu Qyrn main puas-puas. 

ye, sesungguhnya entry Qyrn ni tak berapa nak ber-info. tapi sekurangkurang nya Qyrn ceritakan apa yang berlaku dan share dengan korang semua. :)



  Photobucket
www.tips-fb.com

3 comments:

Fariehan Ibrahim said...

oke, patung itu sgt comel..mcm awk! hihi :D

Qyrn Dishdush said...

@Fariehan I. comel ek? thanks. saya? biasa2 aje kot.

diera_nadiera ulalaaa~ said...

diera ♥ blog nih.. :) comels sgt cam owner nya!