Friday, June 15, 2012

Happy Birthday Atiey Gendot.


Photobucket 

hye korangg~! haha, memang terkejut beruk sebab tetiba Qyrn update malam-malam. ni semua untuk kawan sekelas, kawan, se'course', kawan se-kamsis dan kadang-kadang kawan sebantal. *bila tidur sesama ah kan* okay, beliau ni birthday tanggal 16 June. belum lama lepas Qyrn birthday. dia pulak. sementara masih cuti ni, dapat lah kot update yang special untuk beliau ni. beliau jugak seorang blogger tegar gitu. mengalahkan Qyrn. 

okay, beliau adalah 
H A Z I A T I  A T I E Y
ngeeeee. buat special sikit, jadilah en, Atiey ku sayang :)

Qyrn, tak dapat ucapkan dengan kata-kata, tai Qyrn nak ucap jugaks. Qyrn nak kata, selama kita hidup di muka bumi Allah ni, Qyrn hargai seorang kawan macam You ni tau. hehe. Mintak maaf dimana yang salah, dan perbetulkan mana yang tak betul kan. maklumlah. kito ni dah 20. :P sekarang You dah muda tua tau macam I juga. kito serupo. hahaha. okay, yang bawah ni, adegan kita kita semua. tak kira lah, dengan I, dengan kawan yang lain, ataupun dengan you punya Laki Boy tu. :P



Photobucket

animated gitewww. :P





Photobucket

sorry, curi gambo You tang mano.

the best wishes for you! Enjoy your day, sayangg :)

Lotsaaaaalove,
QyrnHazedan & Husband Sii Sayang, Zafiq Eppy*no more Qyrn Dishdush okay?*

#tak lupa juga Happy Birthday dengan Sis Solehah Wahab. muah muah kat ktk kak :)



  Photobucket
www.tips-fb.com

2 comments:

man said...

lawa pic awk..hehehe

Naziman Blogger Sabah said...

alaa, gambar tu laju sangat la, tak sempat nak tengok. huhu.

Erm, naziman ni. nak minta tolong, kalau aku jadi salah satu bloglist mu boleh?