Sunday, May 16, 2010

thanks natijahtf

1.apa tindakan anda bila dengar bunyi kilat/petir?
>> kadang2 aku trus g ttp tlinga . haha . ada sdikit gerun lhaa ~ huu ;)

2.reaksi anda bila ada orang mengutuk anda?
>> just act like nothing happen lorh . btw , ada ku kesah ?

3.reaksi anda bila terjumpa dengan artis kegemaran anda?
>> waaa ~ adelah happy dy . wish jumpa SHAHIR AF* ne haa ~

4.maxis or celcom? which one you refer?
>> kalo bleh nk Maxis , p skrg aku gune celcom && digi . cuz my family , sygs && kawankawan sume gune clcom ~

5.nyatakan 3 bad habit anda?
>> bad habit ? aku neh ade kaki jalan skit . haha . x thn nk dok umah . *kpda yang berkenaan , fhm2 lha ekk ;)

>>2nd , aku neh sueksuki sgt baring dgn selimut merah aku . tu nma nya suka sgt nk tdoo . haha ;))

>> aku suke nangiss ~*sila take note . haha ~


6.apa yang anda akan lakukan jika orang lain sibuk mengenai hal anda?
>> adoii . kua lha ayat 'ko jgn sebok bleh' . mulut xde insuran . hoho ;)

7.adakah anda mempunyai ramai peminat?
>> hey , aku pon x tauu . but ada aku kesahh ~

8.honestly, apa yang anda suka bout' yourself?
>> suka ngn prangai frenly nehh . aku tego sape2 jekk . haha !

9.what is your weight && height?
>> Berat aku 47kg . barat bnr ehh !
>>Tinggi aku 154cm , kontot neh . haha ;))

10.apa reaksi anda bila terkentut kuat/busuk di khalayak ramai?
>> haha , buat x tau . tduh org len plak . haha ~



RANDOM QUESTION ABOUT YOUR RELATIONSHIP

1.state the date you have declared with your first couple?
>> nak tau gak kee ? xyah lha kott ~ nk tau ask me by urself ekk .

2.adakah anda akan terus berhubung dengan bf/gf anda kalau dah clash?
>> kalo ade pape . but we're just friends ~

3.apa yang anda akan lakukan sekiranya merindui bf/gf anda?
~ call ahh , text tu pnting . aku x dpt jmpa salu . jaohh ;)

4.adakah anda mempercayai bf.gf anda seratus peratus?
>> rasenyaa . dlam satu perhubungan kene trust each other tw ! muahmuah syg !

5.how was your first date with your first couple?
>> haha ;) mls mo ingat daa !

6.adakah anda rasa bf/gf anda seorang yang pandai memujuk?
>> dy salu mention yg dy x pndai pjuk . but ade lah skali tu . dy pjuk , tp sy off hp , then dy kata mcm2 yg sweet . wat aku snyum sndiri . haha ;))

7.apa reaksi anda && tindakan anda bila kredit bf/gf anda dihabiskan untuk orang lain?
>> adoii . aku trust dy ahh . haha ;) kalo nk wat cmtu pon jgn gtau kat aku ekk .

8.what are you going to do when your besties have a relationship with your ex?
>> aku x kesah ponn . bukan hak aku lha nk halang sape2 ahh .

9.adakah anda akan menelfon bf/gf anda bila dia suruh?
>> y not . bf aku . haha ;))

10.apa reaksi anda bila mendapat tahu bf/gf anda masih berhubungan dengan ex mereka?
>> dorg friends je kann . bkn ade pape . aku xnak control org lhaa . biar lha ;)

blogger victims;



www.tips-fb.com

No comments: