Saturday, November 27, 2010

hari ini hari sabtu .

hari ini hari sabtu .

Assalamualaikum , haha . start lah sii Qyrn Dishdush berbicara . HAHA . hari ini hari sabtu . hari untuk aku keluar merilekskan minda nih ! HAHA . okayy . aku hang out ngn Nong hari nih . tapi xde snap pic sangat . sikit2 jek kot . hihi . aku pegi buat spec baru . then beli barang2 untuk buat kerja yang Pn Hartini soh before cuti ari tuh . hihi . antaranya , cardboard , picture sendiri , then yang sewaktu dengan nya . hihi . lepas tu aku p belanja Nong makan kat SB . sempat lagi nong mengungkit balik hal aku ngan si dia . siapa ? Lu Pikirlah Sendiri :)

aku harap ko masih sudi baca belog aku nih . k ? *please take note :)



nih pic yang aku snap lepas perut kenyang kat SB td . hihi .



ni plak pic nonong yang tengah buat muka buruk dia . hihi . suka lah tu aku belanja makan . HAHA . next time . giliran you plak ek !!

Lepas tu , aku pun pulang rumah dan meneruskan kerja aku yang aku kena buat sebeloum masuk poly semula . hihi . tapi belum jugak aku wat . HAHA . dalam kol 2 lebih aku pegi hantar nonong semula ke bandar . hihi .

korang semua nak tahu . time nonong dah pulang tu , aku nak lintas jalan raya . tapi aku nampak kereta yang aku sangat kenaliu . adoiyaiiii ! aku pun patah balik . tak berani nak ambik risiko jumpa dia . adoiiii . then rupanya orang yang ada dlm kereta tu tengah tggu orang yang aku tak berani nak jumpa tu . sorry semuaa . amat hint bagii prenggan ini . hanya yang tahu akan tahu . HAHA .

balik je rumah . aku mulakan kerja tadi . hihi . potong tu . potong ni . sempat lagi aku skype dengan kwn aku . dy yang teman aku buat . sambil cakap cakap . HAHA . suka suka . ada gak orang ambik berat . HAHA . aku pun buat lah sampai siap . asal korang tahu je . aku tak suka wat keja 2 3 kali . so aku siap kan lah kerja tu sampai habis . then . finally , DONE ! taraaaa! ni hasilnyaa .

ni lah yang Pn Hartini suruh buat . hihi . dia suruh sediakan kadboard , dan picture . then kat satu sudut tulis detail detail yang tertentu . then . ni lah hasil nya . aku puas hati dengan kerja aku sendiri . hihi . Alhamdulillah . siap jugak . aku suka . sangat suka . sebab aku memang suka wat keja keja macam ni . hihi :))

kesimpulanna , dengan apa yang terjadi hari ni . aku nak dia tahu . even apa jadi . aku memang tak dapat nafikan yang aku still tak dapat lupa kau ! k ?

Wassalam ;)



www.tips-fb.com

3 comments:

efazulaikha said...

cantek :) thumbs up dear <3

♥ ohh solehah ♥ said...

woot2.kacak lhh yaa.hehe :)

Qyrn Dishdush said...

@efa : thanks dearr :)

@sis solehah : ya kaa ? thanks dear :)