Thursday, November 25, 2010

result ohh result :)

Salam semua :)

sekarang ni heboh budak budak politeknik tengah cek keputusan final exam yang lepas . hihi . status kat Facebook sekarang pun banyak yang tengah cakap 'Alhamdulillah', 'yeayyy! ' dan macam2 lagi . yeeeddeeehhh ! tu mksud ny semua berpuass hati dengan result masing . hihi .

Alhamdulillah . setakat ni , aku dah boleh menarik nafas lega . hihi . result aku dalam keadaan yang amat memuaskan .yelh kann . lulus semua nya . pointer pun boleh lah dikatakan bagus . Alhamdulillah . All Praises to Allah :)

syukur sangat sangat . semuanya okay sem nih . btw , buat kawan2 semua . tahniah bagi yang dapt result bagus . Dekan ? Alhamdulilah . bagi yang x capai target , usaha lagi di sem akan datang yeaa ? hihi . jangan putus asa ! hihi .



yeahh . i'm pass ! Sem 1 lepas . Sem 2 menanti :)



www.tips-fb.com

2 comments:

AesyaZealous said...

ni mesti dekan niii

Qyrn Dishdush said...

aesya ; hihi . xde lah dekan kot . sikit je lagii . HIHI :)