Monday, November 15, 2010

konvo adikku shayang :)

Assalamualaikumm .
hihi . cuti ohh cutii . aku nk update ni haa . okayy ~ dari title blogg aku , aku nak kata pasal kono adik aku ? konvo apa ekk ? konvo tamat tadika uuuu . hihi nih pic adik akuu . guna jubah dan topi kono tuhh . hihi . best gak tengok macam aku plak yang nak gi konvo . insyaAllah , 2014 aku konvo . Amin!

okay . aku nak balik pada cerita adik aku konvo . iyaiya . memang bestt . aku suka budak budak . so time tuu memang banyak sangat lah budak budak . termasuk lah aku ;. eyhh . salahh. adik ku . ni haa pic dy .

Muhammad Ayadi Hamdan :)
gendut kann ?? hihi . adik akuu . berisi sangat sangat . suka cubit pipi dy tuu . hihi . i loikkkee !

nih tyme adik aku ambik hadiah sebab dy layak masuk sekolah rendah kat SK Agama Lawas . hihi . sekolah aku dulu tuuu . btw , gud luck adikku tercinta . teruskan baik baik kat skolah tu ekk :)


hihi . kiut kann ? ni time dy ambik sijil berhenti . hihi . ada ustaz aku gak belakang tuh :)


ni adik aku && the gangs ! i loikkee ! gangsta !! HAHA :D

hihi . ni lah kami 2 beradik . hihi . x sama kan muka kami . but saya sayang adik saya . hihi . 1st time hadir dalam majlis yang melibatkan adik aku secara langsung . ade plak persembahan dorang . persembahan Dikir Barat . aku nak uplod ideo dy . tp line siput laaa . =.=" xpe . next time yeaa ! oke ehh . lastly .

SAYA SUKA BUDAK BUDAK :)



www.tips-fb.com

2 comments:

Idayu MZilysm said...

kiut adk ko ^^ .. same .. i oso lyke bdk2 .. tym k0nv0 adk sy ary 2 da ni men tarian singa .. kecik lg bdk 2 .. kiut ~~~~ hehe

Qyrn Dishdush said...

hihi . btul tuu . mmg best sangat2 tengok psmbahan dorg . aikk ? tarian singa ? mesti best kan ? >.<