Sunday, November 7, 2010

byebye 'IHeartYou' -_-

Salam , hikhik . pa habaq smua ?? hikhik ^.^ baru nk update lagi yee .
sambil mata melirik lirik tengok slot Alisa kat tv 3 . hikhik . ang ku pun ada skali kat sini . si Bulat ! hahaha . busy plak dy . tkial kial buat report l.i dy . dy soh aku buat . aku tanak . aku nak busy busy dgn belog aku nih . hihi :)

okayy . sekarang korang tegok blog aku ni dah update kan ?? dah tuka layout baru kan ?? hihi . tulahh . but lebih kurang je sbnarnyaa , kaler puteh gak . nak cari yang kaler pink , tapi xde yang memikat hati jiwa lara ini . hakhak . so aku pun ambik kptsan ambil yang baru tu . btw , aku beknan gak . just lagu je kot yang lom tuka . and x banyak sgt pic aku . sorie lah ekk . kalo nak tgok pic aku yang banyak banyak sangat . ade kat facebook aku . ni haa .

Facebook : Qyrn Dishdush

ada aku snap pic2 terakahir untuk belog aku yang title dy 'I Heart You' dulu :) hihi !
sempat ye sebelum dy brubah . hihi . ni dy !


nih dy haa . belog 'I Heart You' dulu . next ! aku dah tuka baru :) sempena aku akan mulakan hidup baru . hihi .
Hidup Baru ?? hmm , no komen dengan hidup lama . HMMM ~


haa,, ni dy layout belog aku yang baru . hihi .

dear inchek belog . aku x penah abaikan kau tau . aku sentiasa akn tuka baju kay [layout] hihi . muahmuah ! akee . sampai sini saja ek . insyaAllah , dalam masa cuti cuti Malaysia ni aku akan terus update update belog aku yang terchenta nih . hihi . banyak masa tau :) hihi . okee .
daa :)



www.tips-fb.com

2 comments:

zattyIJAN said...

cantek.kmk da nak buat tok.tapi kan.xpaam.nya kata html salah.gnea nk wat yha.hm hm.HELP ME:( tiun lagu ktk bunyi cam ah hawai bha.hee:)

Qyrn Dishdush said...

zatty , inbox me :)