Wednesday, December 1, 2010

aku yang nak pegi table test.

Assalamualaikum . :)

aku nak mula terus entry nih . suma pasal hari nih yeaa . tapi mula2 aku nak hadiahkan aku punya pic kat korang [macam lah lawa sangat kan ? padahal , muka aku kat semua entry ?] HAHA .

okay . aku yang hendak pegi table test . hihi . malam tuh , aku set appoinment ngan Sii Dayglicious , nak pegi Institut Latihan Memandu . kononnya nak pegi table test yang dah lama tertunda . haha . alkisahh . aku dah pernah ambik . tapi kolotlahh 2 kali aku pergi tapi failed . tu pun sikit lagi nak lulus . adoiii . tu lah yang buat aku malas nak pegi ambik table test tu lagiii . give upp ! haha . sampailah aku masuk Politeknik Mukah . sebab tu lah aku kena continue sekarang nih . takut burn plak duit yang aku bayar untuk ambik lesen kereta ngn motosikal tuhh . terokkan ??

hihi , jangan mengata pulak ekk ! Malu aku . HAHA . yelahh . sape suruh x ambik awal awal . dulu alasan aku . kerja kerja kerja . cehhh! itu semua alasannn!

sambung balik cerita tadi ekk . aku buat appoinment ngan Sii Dayglicious . dia nak buat latihan . dia dah hadiri KPP 2 weeks ago . kalau tak silaplah . tu lah pasall . dia nak wat latihan dulu . since nak g temankan aku kat situ jugak . tapi at last tak jadi . sebab line untuk book nak g exam tu secara online tak dapat . adeyy . line dalam minggu ni tak okay sangat kot . tulah aku terpaksa pospone lagi . aku tanya lah . dapat tak kalau aku ambik table test tu kat tempat lain sebab dalam minggu nih aku dah balik Mukah untuk teruskan Sem 2 di sana . hihi . nasib baik dia kata boleh . SO ? aku bolehlah study lagi . untuk dapat kan 50/0 . cehhh . 40 pun terkial kial . heran gak aku . apasal aku susah sangat nak dapat 42 ke atas ekk . HAHA .

Finally , aku ngan Sii Dayglicious plan nak jalan jalan jek . tapi aku pulak tak jadi . at last aku balik rumah je . tengahari tu , aku dah plan ngan sweet cuzzie aku nak gi temankan dia rehat . dia sekarang praktikal kat Agro Bank kat Lawas . then , tak sampai sejam di rumah aku keluar lagi guna scooterr . HAHA . tadi kata baru nak ambik lesen . HAHA . kantoiii ! jangan bising ekk . HAHAHA. lepas gi jalan tuh . baru lah aku snap snap di rumah . HAHA .


hihi , shawl nih . lama dah aku beli . tapi aku belum pernah guna lagi . so aku decide nak guna . hihi . okay x ?


hihi pic aku nampak gigi . HAHA . gigi rabbit . amat malu . salu orang tanya apasal aku salu tangkap gmbar tutup mulut atau dengan kata lain . 'senyum simpul' .sebab aku tak yakin . HAHA


nih . kat pintu rumah . nih la tudung yang aku guna pegi table test . dalam kurungan . nak tutp pintu rumah ni . sempat snap yeaa . HAHA .


*profile pic sekarang . adoiii . pic ni lah yang kawan aku tego 'GIGI RABBIT' adoiiii . maluuuuu ! xpexpe . kena yakin . takan nak always 'senyum simpu' je kan ? HAHA

aku pun balik rumah & mengadap sii Lappy sampai sekarang . mata je yang belum buka tengok skrin komputer nih . HAHA . :)

*credits to Sis Solehah . thanks yeaa . banyak bantu Qyrn tentang belog nih . really apreciate it !!
Nice sis ! ^.^


www.tips-fb.com

2 comments:

♥ ohh solehah ♥ said...

yerr.ada nama kmk ctok ehh.hehe :)
btw.kmk tag ktk tok.hee..
jmputla dtg blog.hee :)

Qyrn Dishdush said...

hihi . mestilah ada . hihi . dah kmk gi blog ktk tek . edit pic ? adoii . mek edit pun besa2 jk . btw , i'll try :)