Wednesday, December 1, 2010

RINDU KAWAN :)

Assalamualaikum.

yee , entri aku kali nih . nak imbas kembali . saat saat sekolah dulu . hihi . best tau . kalau boleh , nak je reverse balik masa nih . tapi apakan daya . failed exam ? mesti lah pernah ! tapi setakat ni , exam exam besaw aku semua ny okay okay jek . hihi .

then , yang penting masa sekolah lah kawan . rakan . sahabat . dan besties ! HAHA . semuanya sama je kot . saja jek !! ngehngeh :P dulu , kat mana ada sii kawan . kat situ ada sii AKU . hihi =.=' teruk tol bahasa aku nih . ngehngeh . tak pe lah . janji orang baca . [tupun yakin je ada orang yang baca] haha .

entri kali nih . aku nak kenalkan kawan rapat a.k.a geng kapak aku kat sekolah dulu . hihi . ape laaa! ngek tol !


okeoke . shhhhh! aku nak kassi tau semua orang yang ni nama Nur'Asyiqin . kami panggil dy Ckyn . dia ni ade a lil bit gila tau ! sama kepala kot ngan aku . senang nak bgtau ape masalah kat dia . meaans share . yup , senang sangat . kalau ade perlu bantuan , selaluna dia lah orang yang paling selalu aku susah kan . HAHA . sorie lah ekk . ngehngeh ;p saja jek . btw , YOU'RE ROCK , babeh ! suka suka suka . hihi . sekarang , dia further study dia kat Politeknik Kuching Sarawak . ambik Diploma Kejuruteraan Petrokimia . sepatutnya kami sama melanjutkan pelajaran kat PTPL , tapi saat saat akhir dapat tahu yang kami dapat tawaran dari Politeknik yang berlainan meninggalkan kawan yang sorang lagi kat PTPL Kuching tu . hihi . Next !



yang mata macam ikan ni pulak , nama dia Nur Sitarun Nissa a.k.a Tarun @ Zira ! hihi .
dia ni pun ade gila sikit . macam kenangan dulu ouuu . dah tak terkata dah dalam belog nih . macam macam jek . sekarang nih , dia kat SMK Agama Miri , sambung tingkatan 6 dan akan menduduki STPM tahundepan . so wish you luck darl !!~ hihi . lama tak jumpa . mesti makin sepet mata kau kan . btw , dia selalu nasihatkan aku jangan makan banyak banyak . hihi . then , one day tu , dia sendiri kata dia makin berisi . i LIKE ! dia memang kurus dan tinggi . HAHA . promote tarun , boh marah yeaa :)


yang ni pulak Farah Afifah a.k.a Arah . hihi . ni pun salah seorang kawan aku yang amat gila . berani buat keja2 gila even depan orang lain . hahaha . memang gila lah . aku ingat cerita cerita dia nih . tapi xdelah nak cerr kat sini . dia memang best !! sangat sangat best . dulu dia suka blogging . tapi sekarang macam dah takde plak belog dia . btw , wish you luck, arah . dia sekarang ni baru mendaftar masuk kat Politeknik KK , catering kalau x silap . hihi . sekarang ni masih melalui Minggu Suai Kenal yepp . jangan give up , kerjakan jek senior kau tu ! HAHA [ketawa bunyik kentut] ape plak tu ??

haaa! ni Nurul Artikah Sari a.k.a Dedeq . hihi , dia paling kecik antara kami semua . tapi tetap kiut ye Cutez LadyBird nih . suka suka . hihi . dia jenis yang amat mementing kan kebersihan . tak bleh tengok kotor sikit . untuk pengetahuan korang semua . dia yang bagi aku ilham nak buat entry pasal kengkawan nih . hihi . memang , memang aku rindu sangat ngan korang semua . sebab tu aku rajin sangat nak wat entry nih . dia sekarang kat PTPL kuching . nak masuk sem 3 katanya . btw , gud luck syg ek ! hihi .


ni Tirana Puspa a.k.a Tir :) haaa . dia ni , ada raja sedikit time bercakap dan berkata kata . hihi . ayat dia agak pedas sikit . di apun kecik kecik jep badan dia . hihi . tapi makan , nombor satuuu ! hihi . cerita pasal dia ? dia amat tegas dengan pendirian dia .. kalau ada salah siap kat mana mana , dia akan cuba tegur kami semua . dia macam kakak pulak antara kami . hihi dia sekarang ni pun kat SMKAM , sama ngan Tarun ngan Dewi . Gud Luck sygs !

yang ni , Nur Rosmadewi a.k.a Dewi . ni penggemar pink yang tawap dewa dewi nih . yup , dulu , barang dia semuanya pink . hihi . kalah semua orang kalau dia beraksi . tu semua kenangan kan . memang tak dinafikan rindu dengan semua tu , best sangat sangat dulu . dulu dia obsesed nak jadi C.E.O syarikat . tulah dia punya cita cita sampai sekarang . hihi . usaha kuat kuat ye dew . pasti bulehhh!! hihi :D

yang kedua terakhir nih , Siti Nur Atma Mahli a.k.a Atey . hihi . dia tak bersama ngan kami waktu SPM dulu . dia pindah awal tahun form ke SMK Kidurong Bintulu . hihi . tapi sampai sekarang , kami masih keep in touch . yang ni , memang teror b.i . tak dinafikan . hihi . macam macam ayat dia untuk dijadikan status fb . hihi . ade ade jek . hihi :)

yang terakhir, Erra Sahida Tuah . yang nilah yang paling tua antara kami semua . tapi malangnya pic tidak ditemui . soriee . btw , kami tetap ingat ngan kaw . pemikiran dia ni matang . hihi .

okay okay . last ly , aku nak cakap ngan kamu semua . kamu memang kawan yang baik . aku rindu sangat ngan korang semua . bilalah agaknya kita nak jumpa lagi kan ? semua dah terpisah . adoii . susah nak cari masa hang out sama . hihi . kalau ade pa2 , share lah k ngan kita kita yang tak bersama nih . hihi . yang penting nya , AKU SAYANG KAWAN KAWAN AKU . AKU SAYANG NGAN KORANG .

I MISS YOU ALL :D



www.tips-fb.com

2 comments:

Fifie Momon said...

I recognize some of ur frens here darl. rindu ngn cdak :')

Qyrn Dishdush said...

@sis fifie ; yup , mek asa ng ktk knal cdak nya . hihi . rindu gilak2 ngan cdak :)