Monday, December 13, 2010

seketikaa.

Assalamualaikum kum kum , hihi :)

hye peeps ! long time aku tak update . dok bz dengan keadaan di poli ni haa . assignment tu , projek mini ni . HAHA . semua tu perkara biasa lah kot . hihi . nih pun sebenarnya nak isi masa lapang kejap . sekarang dah 10stgah . sejam lagi ade kelas Personality Development . hihi . kelas Puan Hartini . best gak . hihi . selama ni , penampilan aku simple je g kelas . kemas okay lah kan . tapi dalam kelas ni , penampilan pun markah jugak tau . ye lahh . ambik Diploma Sains Kesetiausahaan ni , kene lah ambik tau gak sal penampilan . hihi .

hari ni . aku guna baju coklet . hihi . nak kena pakai heels gak tau . kelas ni dia tak suroh guna kasut takde tumit . ayoooo . kenelah terima hakikat ekk . budak jabatn pedagangan kene macam tu . penampilan kena sentiasa segak dan kemas .

dalam minggu ni , kene siapkan latihan Trengkas , Shorthand . ni nanti pun kena present untuk slide show tentang perwatakan melalui warna kegemaran . best gak . aku pun dah siap wat . grouping . so, ambik maa lah nak teamwork ngan teammate yang lain . hihi . warna putih . that's my favoritooo . ari tu , kelas yang lepas . kami d suruh guna baju mengikut warna kegemaran . hihi . gempak ah time tu . hihi .

xtually , aku blurr nak coretkan apa dahh . ihi . so far aku cerr dulu lah apa yang aku lalui sepanjang kat poli nih . tuh je kot . simple . hihi . dah lah dulu . entry seterusnya aku coret panjang panjang lagi ekk ? daaa:)


www.tips-fb.com

1 comment:

Fxysche Nas said...

hihi..belaja baek2 ye
kte tgh cuti ne... heehe..sje bg jeles ckit =p