Wednesday, May 18, 2011

Contest Mata Paling Cantik!

Assalamualaikum. 


hari nih, Qyrn update lagi, sebab kawan Qyrn, Atiey, tag Qyrn untuk jon Contest nih. jom ! join sekali ekk. 


CONTEST MATA PALING CANTIK.


Photobucket


Agak menarik jugak hadiah hadiah untuk contest nih. makin meriahh, makin lahh Qyrn nak join. hihi. :) jom kita check it out, hadiah hadiah yang ditawarkan.


Pemenang tempat pertama : 1 Contact Lens + Hadiah Misteri

Pemenang tempat kedua : 1 Contact Lens 
Pemenang tempat ketiga : 1 Contact Lens 


*boleh pilih sendiri pulak tu. I likeee~

moh kita tengok syarat-syarat yang ditetapkan. :)

1) mesti ada Blog dan akaun Facebook.
-  Qyrn dah ada blog. niii. hihi, dan facebook? tekan sini. Facebook Qyrn Dishdush. hihi :)

2) jadi follower belog Hikayat Si Luncai.
-  juga sudahh. baru beberapa minit yang lalu. :)

-  Qyrn dah like page tu dari dulu lagi :)

4) Letak banner contest nih kat sidebar then linkkan ke contest nih.
-  juga done :)

5)Buat entry tentang contest nih, dan letak gambar yang dipertaruhkan.
-  Qyrn dah buat entry nih then nih dia gambar yang Qyrn pertaruhkan untuk contest nih.

Photobucket


haa, okehh! nih dia gambar yang Qyrn pertaruhkan untuk contest nih. :) cantik tak? mata Qyrn cantik sebab mata Qyrn nih sepet. yeke? *perasan! sila muntah kat entry nih. yang nihh, Qyrn tak pakai lens, sebab apa, Qyrn dah takdak lens dahh. sebab guna cermin mata ja. pernah gak pakai tyme skola menengah, tapi mata Qyrn selalu merah merah, tulah Qyrn jarang pakai. hihi. tulahh. ingat nanti kalo dah menang, boleh lah pakai semula lens kan? mata Qyrn rabun, tapi kadang kadang cermin mata tu menjejaskan penampilan, so kena pakai lens kan? jadi, Qyrn join, mana tahu menang :)

Photobucket


nih juga satu lagi gambar yang dipertaruhkan. tapi kan tuan punya contest kata, nanti dia pilih satu je. so, 2 2 cantik. betul tak? *angguk je. ikhlas ikhlas kan lah ekk. HAHA. Qyrn nak sangat menang. hope so. :) 

4) tag kat 3 orang rakan blogger. :)

-done tagging and tell them. :)

5) tinggalkan link di bahagian komen entry contest nih :)
-   yess, done. :)

yeee, Qyrn dah siap kan contest nih. :) hope menang.!~





Photobucket
www.tips-fb.com

1 comment:

Encik Luncai said...

hi Qyrn,

thanks join contest ni..cantik mata Qyrn..ada harap menang nih..good luck :)

23 mei start like gambar kat fanpage sweetpink.