Monday, May 16, 2011

CONTEST FRIENDS FOREVER

Assalamualaikumm.


hihi, Qyrn bahasakan diri dengan nama Qyrn sendiri hari ni ekk. okeh! lama lah sangats Qyrn tak join contest contest segala nih. jadi Qyrn nak join lah kali ni. since tuan punya contest nih baru publish contest nih. :) 


CONTEST FRIENDS FOREVER.


Photobucket


okehh! :) hadiah nya agak menarik. sebab tu Qyrn  nak join. hihi. jom, kita tengok apa syarat-syarat nak join.

1. buat satu entry bertajuk 'Contest Friends Forever'
    : done :) tengah buat lah ni.
2. letak banner then link kan dekat entry contest nih. 
    : yup, Qyrn dah letak dan linkkan sekali.
3. letak gambar bersama rakan rakan. buat 1 2 3 ayat :)
    ni dia,

Photobucket


okeh! nih semua kawan kawan baik aku since aku masuk Politeknik. Dorang cool, comel, cantik, peramah, penyayang dan sebagainyaa. Ilovethem. sayang sangat dengan dorang nih. tengok? baju sama tu. gambar nih gambar kenangan kat Pantai Bungai, Miri semasa Kursus Induksi PRSP. :)


4. letak gambar baju yang Qyrn like then linkkan ke Facebook Droplethouse.
   : juga done :)
Photobucket


5. Tag 3 orang ek?

Qyrn nak sangat menang. yelah kan? sapa tak nak. thanks kat owner contest nih : ShafMechy
Photobucket

www.tips-fb.com

7 comments:

shafmechy said...

Thanks...Gud Luk =)

fifymeow said...

haha. matun ey.. adik kwn mek ya.

http://kucingmeowpusak.blogspot.com/2011/05/contest-friends-forever.html

fifymeow said...

gmbr kkk nya d pke kmk k contect tok :)

Qyrn Dishdush said...

@shafMechy : thanks. :)

@sis fifymeow : owhh, kawan mek juak yaa di poli. kak eyda ohh. okay okay ~

FizA said...

cantik gmbr!! :)
follow kamu ye..gud luck tau..

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/05/contest-friends-forever.html

just mine ! said...

gud luck ! jenguk saya punya :)

http://lifelikediary.blogspot.com/2011/05/contest-friends-forever.html

cik najihah said...

gud luck :)