Saturday, May 14, 2011

kasi tau.

Assalamualaikumm. 

nih entry pendek dari aku tau. sakit hati ade gakk. aku tak tahu lahh. asal bila aku nak update belogg. nak uplod gambarr, masih tak dpat jugaks. yelahh. korang cam tak thu pulaks kan? aku tak pandai sesangat update belog tanpa ada gambarr. seriously. aku bengang. ade benda aku nak porets nih. bila lagi nak dapat upload. HAHA.

nanti lah ekk, until then, lepas nihh , aku try cari masa untuk update sambil upload. okeh? jangan kuciwa! tunggu ek? -.-''
www.tips-fb.com

1 comment:

Dea said...

poretss??.. hehe