Wednesday, June 22, 2011

Day 4 : 10 Things That I Want To Say To One Person.

Assalamualaikum korang sume.

heyy, hari ni aku ada semangat pulak nak update blog. sebab tajuk entry nih pon boleh buat sii sayang aku nih kembang hidung buat kali yang keberapa. hehehe. okayy, nak proceed trus. malas nak cakap bla bla bla. *means merepek*.

Day 4 :


a person called Sii Sayang : Zafiq Eppy.


apa nak cakap? haha. jom! start ;)

1. nak cakap! I love you ketat ketat tau. hehe. walaupun hubungan ni belum lama, tapi aku akan try pertahankan hubungan nih. *jangan jealous. aku jiwang hari ni*

2. I Miss You tau! jangan ingat, cuti cuti poli ni, kita berjauhan, kita just slalu call je kot, tapi aku rindu tau kat sii sayang aku ni, rindu awak sangat sangat. jangan tak rindu aku sudah. HAHA.

3.Jangan ingat hubungan kita ni dah kira lama lah kan, jangan ingat yang aku bosan ngan sii sayang ni. " bie, syg tak pernah boring tau" awww. grrr :/ HAHA. sayang awak ketat-ketat.

4. Setiap hari, banyak benda dan banyak keadaan kita hadapi. even salah faham sekalipun. tapi kan?syg janji ngan bie ekk, syg akan belajar dari semua tu. try untuk perbaiki hubungan yang kadang kadang happy, sedih dan segala gala lah ;)

5. nak cakap, syg akan try ceriakan hari hari bie! :*

6. Ingat syg selalu k??

7. mesti ingat tau! kita usaha sama sama jangan putus asa belajr, dapat kerja, untuk kehidupan kita masa depan. waaaa. *fikir masa depan gitu*

8. Jangan buat syg sakit hati tauuu! *ringkasan tuuu, kna faham sendiri. grr :/

9. Syg nak kata, syg bersyukur sangat dapat jumpa ngan orang yang macam bie. sangattttt! happy sentiasa, buat syg tak kering gusi. ketawa sebeso beso sambil guling guling kat lantai. haha.

10. Hargai selalu hubungan kita ni ye sayang. Ilovemissyou :*

okayy, buat sii sayang, teliti setiap zarah perkataan tersebut. seriously, I really mean it :)

This is the things I want to say to a person called Sii Sayang.




Photobucket
www.tips-fb.com

1 comment:

Amni said...

okey, pengsan! ada juak geng jiwang kmk.. hahahahha... nang besttttttt! i likeee!


TAK SABAR-SABAR