Wednesday, June 22, 2011

SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA : DIARI ANAK SENI

assalamualaikum semuanyaa. 

Qyrn nak join segmen pulaks.  tadikan, Qyrn ping entry yang sebelum ni kat laman Blogger Sarawak.  lepas tu, Cik Amni datang jenguk blog Qyrn dan syorkan sendiri segmen yang dianjurkan oleh beliau sendiri. apa lagi Qyrn, tengok hadiah pun macam best semacam. okayy. Qyrn join lah ek ;)

okayy. qyrn start.



nak join sekali? jom, tekan SINI.

syarat? 

1) Letak tajuk sebagai SEGMEN TAK KENAL MAKA TAK CINTA : DIARI ANAK SENI
2) Tak perlu follow blog ni. Just perlu follow Blog Amir Jahari, AMIR JAHARI DIARY.
3) Buat karangan pendek atau panjang (terpulang) dengan gaya tersendiri yang menarik untuk kenalkan blog AMIR JAHARI DIARY. Maklumat pasal Amir Jahari boleh didapati dengan mudah kan?
4) War-warkan segmen ni dan tag 3 orang ya, bagitau mereka dan jangan lupa link kan entri anda di sini.. *Sigh*
5) Tarikh tutup? JUMAAT, 24 JUN 2011. Pemenang akan diumumkan pada birthday saya, 28 Jun 2011.
-Qyrn copy dari Cik Amni yekk ;) -


okayy, Qyrn dah follow Cik Amni dah lama dah kot. berkenalan dari laman Blogger Sarawak jugak. dan Qyrn dah jugak follow blog tunang beliau yang tersayang, Encik Amir Jahari ;)


okayy, anda semua pasti mengikuti secara langsung tentang Akademi Fantasia kan? dan anda pasti kenal salah seorang daripada pelajar Akademi Fantasia ini. AMIR. yup, beliau adalah Sarawakian, dan kini tetap meneruskan perjuangan nya sebagai anak seni setelah melalui proses pengguguran dari Akademi Fantasia. tapi Qyrn tahu, melalui proses tu jugak Encik Amir ni tetap bersemangat untuk teruskan perjalanan nya dengan dorongan keluarga dan juga tunang tersayangg.

Pelajar ASWARA dalam jurusan Muzik ASWARA & Pemuzik Jalanan ini juga adalah pelajar yang sebelumnya mengambil jurusan Diploma Kejuruteraan Mekanikal di Politeknik Mukah, yang mana juga sekelas ngan sii sayang Qyrn. hihi. *keluartajuk*. okayy, beliau sekarang ni tetap bergiat akif dalam bidang ini. dengan usaha untuk terus berinteraksi dengan peminat setia Amir, Amir terus membuat keputusan untuk giat aktif dalam dunia blog-ING dan dunia maya nih. nak gi blog beliauu?


klik SINI pulak untuk ke blog AMIR JAHARI.

ha, beliau akan terus meng'hupdate' latest aktiviti beliau di blog beliau dan di fan page beliau di FACEBOOK ini. jom kita serikan lagi senyuman Encik Amir Jahari & Cik Amni atas dorongan yang kita berikan pada mereka. Amir boleh pergi jauh lagi, InsyaAllah.

*versi Sarawak*promotion sikit*
juh orang sarawakk, kita agak konsert tokk ;)


We have MASTERPIECE & AMIR JAHARI with us in Kuching.. :)


Aizat Amdan Live In Kuching

Date: 16 July 2011, Saturday
Venue:Perpaduan Indoor Stadium, Petra Jaya KCH
Time: 7.30pm
Tickets: RM35 (free standing & free standing) RM50 (VIP)

Tickets are available at mall.aizatamdan.com

okayy, Qyrn nak tag :







Photobucket
www.tips-fb.com

4 comments:

Amni said...

thanks dear.. hargai gilak.. sik sangka la ehem kitak ya sama kelas ngan nya... hikss.....

gud luck oo.... hiiikkkss... sayang kitak!

Qyrn Dishdush said...

syg kitak juakkk. hope kmk ada nyangkut menanggg :)

merahLaben said...

ai.. bena bah.. nya poli mukah juakk ohh.. sama sem kita lahh??

Qyrn Dishdush said...

laben, owk sama sem ngn kita. tp hri 1st msuk kls ny pat twrn aswara :)