Tuesday, June 21, 2011

Jom Join Bloglist Cik Bunny.

Assalamualaikum, 

sunyi sepi je ekk rasanya Qyrn punya blog nihh, bgus Qyrn update dengan join bloglist pakar pakar blog gitu ;)


klik banner di atas ni untuk join sekaki yeee. ;)

senang dan mudah kot. jom join sekaki. nak tengok syarat?

- Follow Cik Bunny dan AsiaRoseHouse.
DONE ;)

Klik Churp Churp Cik Bunny dan Nuffnang.
DONE :)

- Buat Entry 'Jom Join Bloglist Cik Bunny'
juga DONE ;)

Letak header Cik Bunny diatas dan linkkan ke entri ni.
DONE :)

-Tag 3 orangg ;)
: Sis Azniee
: Sis Farah
: Haziati Atiey.

DONE :)

okayy, dah totally done. lepas ni nak hantar link pulakk. *macam jauh je kan?* hehe. :)



Photobucket
www.tips-fb.com

4 comments:

Cik Bunny said...

Terima kasih kerana sudi join bloglist Cik Bunny. Jom check senarai bloglist ni k http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/senarai-bloglist-cik-bunny.html

nurazlin mohamad said...

klu free,jum meriahkan giveaway yg alin wat.

http://sangselembai.blogspot.com/2011/06/siapa-bertuah-dapat-baju-hari-raya-dari.html

Nor Fadila Rosli said...

yeay dah follow awak..jom follow saya balik sambil buat blog walking..:)

Zul Fattah said...

terjah dan follow u

http://zulfattah.blogspot.com/2011/04/bagaimana-zina-boleh-terjadi.html