Saturday, June 25, 2011

Meh, Qyrn Dishdush Review Blog Korang 4.

Assalamualaikumm semuanyaa.

Qyrn kembali lagi dengan blog review nih, yelaaa. biasalahh, tak laku sangat, tapi Qyrn berterimakasih sangat bagi yang sudi join dan menghangatkan lagi blog review ini yee. i likee. bagi yang lainn? alahh, nanti Qyrn anjurkan lagi benda cenggini yee. tapi korang kena janji, korang kena join sekali tauu. 


Banner nihh akan jadi sawang sawang menjelang esok hari ;p
okayy, terus pada blog review kali ni.



 tekan gambar ini, untuk terus ke blog beliau. ;)

okayy, tuan punya belog ini bernama Awang Saifuddin. hehe. sama sama admin Blogger PMU. hehe. kenal dia ni dari kawan, Madie. hehe. kebetulan pulakk, beliau ni Jiran sii sayang aku. tak sangka pulak. dunia ini penuh kebetulan. tak pernah kot bertegur sapa kat dunia realiti, kalau dalam dunia maya ni, beliau lah orang yang paling banyak cakap yang aku kenal. hehehe. blog? wahh, beliau ni budak IT kat PMU, so, no wonder lahh, kalau pasal coding segala ni beliau agak arif? kalau aku, sipi sipi je kot. sangatttt kreatif. haa! jangan nafikan jugakk. *balas balik* okayy, review blog seypul dahh. jangan lupa terjah tauu, blog beliau juga ada tutorial. sila kan lompat lompat kat blog beliau.

Entry Terbaru : Maharaja Lawak 2011



tekan gambar jugak kalau nak gi blog ini.

nama beliau tuan belog yang sangat comel ini ialahh, Ashena Khoo. eh eh? Fiffy Flower laa. asal aku sebut Ashena Khoo tuh? sebab dari dulu dah kot kenal beliau, dari dunia maya jugak laa. dari zaman friendster lagi tauu, hehe. beliau ni, rajin gak inbox aku tanya pasal blog. tapi tak lah selalu. takde lah pro sangat aku ni kan. belajar dari tutorial jugak kengkadangg, coding pun ada silap sana sini lagi. btw, cantik tau Cik Fiffy nih. photogenic. seriously, Qyrn suka semua gambar beliau. i likeee! blog beliau memang comel. kalau gerak gerak kat header beliau, wahh! awan tu lari sana sini. ce tryy! hehe. jom terjah gak blog beliau.



okayy, ni pulak, tekan gambar untuk terus ke blog biru ini.

haaa, blog biru kiut kiut molek ni pulak milik Mrs Amir AF9. aikk? blog Cik Amni yee, selaku tunang kepada Amir Af9 tu. alahh, yang Sarawakian tuu. hehe. okayy, kenal beliau ni dari hari tu dahh, dari laman Blogger Sarawak. ehh, nak tahu? beliau ni ngan tunang beliau, memang sweet giler kot! seriously, hehe. memang baik, suka sangat bertegur sapa ngan beliau, peramah gitu. hehe. beliau baru je habiskan segmen anjuran beliau, dan sekarang beliau tengah dalam proses pilih pemenang, hope Qyrn salah seorang nya. aikk, bukan makan suap tau! hahaha. Qyrn ada join sekali. okayy, kalau nak gi blog beliau, silakan ;) terjahhhh!


okayy, kali ni ada 3 blog je yang hantar, takpe lahh, korang semuaa, sorry terlambat yee, bukan apa, nak tunggu sampai empat blog, tapi akhirnya, Qyrn kena post jugak kan? okayy, thanks semua yang sokong Qyrn, thanks a lot. okayy, byeee.

Wassalam ;)

Photobucket
www.tips-fb.com

1 comment:

Amni said...

hi dear... Thank u so muchhh! Hiksss... Terharu kmk.. Hehehe...

Peramah kah kmk? =p urang salu padah mek sombong aiee.. Hahaha... Pendiam la sebenarnya di alam realiti.. Cewahhh! Tp mun di dunia maya tok, amboiii,... Macam dah kenal lamak jak ngan urang.. Hikss... =p