Saturday, June 25, 2011

orang gi JomHeboh kat Sabah, aku?

Assalamualaikummm ! ;)

hey semuaaa. 10 Day challenges pon belom settle lagii. takpe lah dulu ekk. aku tak dapat dulu nak blog-ING sangat. sebab? aku memang malas dulu. takde mood sangat kot. hehe. yelaaa. busy jugakk. ada tetamu kat rumahh. hehehehe. Semalam? hangout ngan kengkawan. hehe. hari ni, trip ke Beaufort bersama keluarga dan yang tersayangg, tapi agak sedih laa. sebab babah tak dapat pergi sekali, dorang ada konvoi Sport Club Sesco pegi Kota Kinabalu, Sabah. so, kami berempat je lah en. termasuk sii sayangg. hehe. 

lepas babah berangkat ke Kota Kinabalu, kitorang pulak bersiap siap untuk memulakan perjalanan ke saaaanaaa! haha. okayyy, Sii sayang yeee yang drive untuk perjalanan ni, mama rileks je, aku? jadi mandur kat belakang, Yadi. syok syok gitu nak jalan. hehehe. takde lah penting sangat kot jalan jalan kali ni, sekadar nak beli benda benda keperluan untuk aku bawak gi Poli, lusa. ha? asal aku awal? aku terlibat untuk exco Minggu Suai Kenal pelajar baru PoliMu kali ni. hehehe. okayy, yang lain nyaa. kita tengok je gambar ehh?


ehh? Qyrn Tajima. ade pulakk. ada kawan yang kata camtu kat FB, ade2 je kan? hehe.


haaa, taken by Sii Sayangg, nih, Mama, Yadi && aku. ;)


driver kkitorangg :P


aktiviti ataupun kegiatan dalam kereta sepanjang perjalanan. hehe. mengarut betul!


abaikan baju di belakang tu, fokus pada kami, ada gegaran sikit untuk gambar ni, adik aku yang ambikk. nihh, proses pilih pilih baju kot. hehehe.


haaa, time ni kitorang gi makan. laparrr kot. btw, lepas tu, kitorang berangkat balik dan singgah sekejap kat Sipitang, beli Satey, tapi takeaway, semuanya keletihan. so, kami pulang awal. sekarang ni, di rumah, tengah on9, blog-ING, sambil tengok 'Faizal Tahir - Karma'. hehehe. *kena kasi tau jugak ek*. okay lahh, esokk, maybe gi pantai pulak ngan dorang gengg, insyaAllah, jadi ;)

okayy, nak berehat dulu. nanti blog-ING lagi ekk. Wassalam.






www.tips-fb.com

1 comment:

sofeafaudzi.photography said...

aiya.. aku pun malam time tu g kk, fam ku g kk. aku releks ja di rumah.. alang2 k bfort cba la g jom heboh, snap2 suasana dsana. hehe.. btw, smpai skrg aku blm bjaya buka shoutbox mu. line ku too slow and buka ur blog lambat loading. any solution utk mringankn? cadangan saja.. :D