Saturday, June 18, 2011

ohh, she's adorable.

Assalamualaikum semuanyaa

ohh, she's adorable! siapa yang aku kata tu? seriously, she's adorable. *berapa kali kau nak kata camtu ha?* hehe. nak tahu siapa? 

Irine Nadia Marcello.
*tekan dan terus ke blog beliau*

wahh, besar gitu. apasal? nak tahu tak? 12 June hari tu, Irine dah bertunang ngan pilihan hati beliau. Amirul a.k.a Vel Oliver. wah wah, kalau korang nak tahu, gadis yang dah bertunang ini memang gorgeous gitu, kenal beliau juga dari dunia blog. apa lagi, sebab apa? beliau memang dah berblog since 2008, if im not mistaken yea. hehe. since Qyrn jadi blogger tegar ni, Qyrn selalu baca blog beliau. memang seluruh cerr beliau di lakarkan dalam blog beliau. siapa tak kenal kan? follower pun dah berkoyan koyan. cesss. hehe. *jealous. sekarang ni beliau tengah sibuk sakan promote 'LIKE' on Facebook untuk menang contest untuk Pameran Pengantin Malaysia 2011. nak vote? klik kat nama beliau atas tu, tengok kat blog beliau dan votekan k?

esehh, aku tolong promote pulak. nak tengok pic beliau yang aku search kat google. *takde sumber sangat. jom.


wahh, gorgeous soft pink. iloikke.! :)


dengan family beliau dan tunang tersayang. ;)

nak tengok video sepanjang majlis pertunangan beliau. sumber, dari vimeo, abg beliau. :) 
Tekan SINI *untuk video tersebut*


okayy, sekian. hehehe. assalam. nak jugak yang macam ni. ;)


Photobucket
www.tips-fb.com

3 comments:

SoLy SoLicious said...

lawa la ^^

Faa Eryna said...

gorgeous gilaa diaa. untunglah muda2 dah tunangg :)

Qyrn Dishdush said...

@soly. gile tak lawa. suka sangatt!

@faa. tulahh. dia sama umo kat kite kot. hehe.