Saturday, June 18, 2011

10 Days Challanges.

Assalamualaikum semua. hehe.

asyik asyik aku je kan yang blog-ING. asyik asyik aku je yang update. kan? 
malam tadi en, aku blogwalking kat belogSyiela. then, aku jumpa ni 10 days challanges. ape lagi, daripada aku tak wat apa apa setiap hari kat blog aku ni, ape lagi. if I'm not mistaken, bukan kena buat 10 hari berturut-turut. aku dah fikir masak masak *macam orang fikir nak kahwin*. aku nak join sekaki. okayy, kita tengok schedule yang memang disediakan.


Day ONE : 10 things about you
Day TWO : 10 things you love
Day THREE : 10 things you hate
Day FOUR : 10 things you want to say to one person
Day FIVE : 10 wishes
Day SIX : 10 items you can’t live without
Day SEVEN : 10 important people
Day EIGHT : 10 of your favourite songs
Day NINE : 10 ways to win your heart
Day TEN : 10 final words


okehh, hari ni aku cerr dulu en? esok aku mula buat apa yang disediakan. okayy ;) 

credited to : Syiela





Photobucket
www.tips-fb.com

1 comment:

farahribenacreamsoda said...

dearrrrr , kmk mok join juak . ;))))))))