Saturday, August 13, 2011

Happy Birthday sii Sayangg!


Assalamualaikum!

wahhh, kali ni entry penuh istimewa untuk orang tersayangg. wasseh, birthday gitu. hari tu, masa birthday aku, dia pergi lawas. sekarangg? musim orang tengah study. oo, kesian. aku birthday dulu time cuti. sukaaa. 

kenapa aku post awal? sedangkan birthday beliau esok. alahhh, 2 3 jam je lagi punn nak masuk 19tahun,* kan bie?* birthday beliau, 14 Ogos. entry nihh, pendek je kot. sebab, aku post awal,, disebabkan jugakk, line skarang ni bagus. apa lagii, ambik peluang update. kang tinggal publish je lagi..


buat sii sayangg :

bie! Happy birthday yang ke 19! tua dah ohhh, *jadi adik angkat bolehh?* soalan aku yang agak kurang ajarrrr. HAHAHA, okehh, syg doakan bie panjang umurrr, murah rezeki. amin. sihat sejahtera kehendaknya. bahagia bersama keluarga, kawan-kawan dan yang tersayangg. hubungan kita? insyaAllah, berakhir dengan ikatan kukuh dan sah. ;)

Photobucket
www.tips-fb.com

2 comments:

SoLy SoLicious said...

HB jugak tuk sayang awak..

aleen aiden said...

rase mcm da terlambat,tp nak wish jugaklah.hepi belated beday utk si dia..hu3