Monday, August 8, 2011

lagu raya?


Assalamualaikum semuanyaa.

aku datang lagii, nak hupdate enchik blog tersenta, hehe. apa maksud entry tuh? lagu raya? sat agi aku habaq kat hang suma naaa. hehe

hari ni ada 2 kelas je kot. Macroeconomics ngan Trengkas. ringkas punya ceritaa, macro tuhhh, wasseh, kalau bab theory, aku lah paling kerap sekali buat muka paling mengantok dalam kelas, dah lah duduk paling belakangg. *atas keinginan lecturer kitorang, sebab kena duduk dalam kumpulan* tapiiii, kalau bab kira hitung sana hitung sini. aku lah paling kerap kali bertanya dan bersuara. tiba tiba je muncul kot. tapi bila orang suruh kaitkan dengan theory, aku terdiam balik.*tak pendek punnn -_-"*

pastu kalau Trengkas pulakk? agak best lah sikit kot daripada Shorthand sebab, kalau aku masuk kelas shorthand, mesti mind setting, subject tu agak jadi beban. bila lah benda tu nak habis. asyik asyik fikir macam tu. sampai bila bila pun apa yang di belajar tak masuk kan? haaa, trengkas? tadi kann? kitorangg dah start menaip lepas guris apa yang lecturer kitorang cakap. tapi, lecturer kitorang tak bercakap hari ni, dia bagi kitorang guris lirik laguu, wahh. eksaited gitu. hehe. 

kitorang cuba cuba gak teka lagu apa dia nak bagi. yelahh, kalau hafal kan senang nak guris. *macam Jangan Lupa Lirik bagaiii* hehe. then nak tahu lagu 1st dia bagii? lagu raya gituu. semua tang buat muka sedihh, rindu ngan family kot. aku sembunyi je muka perkasam aku, tapi balik bilik nangis gak bila calling dengan sii sayangg. hadohhh. lagu second pulak lagu Sedetik Lebih. wahhh. eksaited tu, sebab lagu tu ada kat handphone aku. hehehe. curi curi dengar sendiri. hehe. sampai hafal lagu tu, asyik ulang ulang je. sebab kelas kitorang kan ada bangsa lain, mesti susah nak catch up lagu tu. lepas tu berakhir lah kelas untuk hari ni. taklah heavy sangat. tapi heavy lah jugak. *bawak buku* hahaha,

meh cuci mata dengan gambar hari ni.


ni gambar masa lepas kelas Macro, hehe. sambil tunggu kelas Trengkas. Atiey takde time tu, dia dah tunggu kat depan Makmal Menaip.


haa, yang ni dia atieyy. nih masa lecturer kitorang tak nampak. dah dok asyik ulang ulang je lagu sedetik lebih tu. kitorang dah siap guris dah. apa lagii. snap timee!


buat muka yang agak cute kot! :P


nii, buruk! tapi tetap cute laaa! ;) *kena yakin, kalau kita tak puji, sapa lagiii?*


nihh gurisan aku untuk lagu sedetik lebihh. wahhh. panjang kann? tapi sejemput je pun lagu tu sebenarnyaa. hehehehe.

lepas tuu, balik bilik dan beradu untuk beberapa jam. *buruk perangai* hahaha. yelahhh, rehatkan fikiran. sebab esok ada kelas yang direct sampai ke petangg, oi makk kauuu! rehat awal? mestilahh, okehh, sampai sini saja untuk hari ni yee. 

LIKE kalau suka. sayang korang semua!

Wassalam. ;)



Photobucket
www.tips-fb.com

2 comments:

sofeafaudzi.photography said...

adoi... subjek sengal dowh. heehe

KiKiHanakO said...

heheh mesti rasa syok sangat bila dpttt rehattttttttttt!