Wednesday, November 30, 2011

Contest 'I Love Flower' by Hazanis.

Photobucket

hey korang korang semuaaaa. ;)

hari ni, aku macam biasalah kan, pegi tekan link blog Dayg is Thumb. hahaha. yelahh, kita mengikuti tau blog beliau ini. *kawan sendiri lah oiii* haha. aku tengok dia kata HARUS untuk aku join contest ni. HAHA. nampak bebeno, keras kepala tak selalu join bila beliau tag.

'' Sorry Thumb, selalu dah ko tag contest ka, Giveaway kaa, mesti aku inda join, bukan apa. lack of Picture. HAHA. yang kali ni aku join ahh. thanks tagging btw. "





okehh, syarat syarat basic semua aku dah ikut, means, follow itu ini. done semuanya. :)

dan gambar yang dipertaruhkan. yakni, gambar bersama bunga?




hihi, gambar ni setahun setengah yang lalu. lucu gak bila tengok balik. tapi takpe. setaman aku hadiahkan. :)

nak tag? 
Fatin
Farah Chewcorns
Mawar Theredshoes

juga HARUS ikut. :)

Photobucket
www.tips-fb.com

7 comments:

hazanis said...

thanx sudi join contest nie...

cantik lah.....semoga berjaya...^^

hazanis said...

thanx sudi join contest nie...

cantik lah.....semoga berjaya...^^

Rozita a.Halim said...

gud luck tau =)

Diya Edhayaa said...

cantiknya gmbar first tuh,, gudlux ye.. :)

syaidatie nurdilla said...

Gud Luck si chomel.. @~@

AdibahAzman said...

good luck

Princess Yanti said...

hye dear...dr segmen yang same...follow sini...jempot singgah n follow blog kite...