Monday, February 6, 2012

Salam Maulidur Rasul. *penuh gambar.

Photobucket

yerrr, baru-baru kelihatan batang hidung dkat blog tersenta ni. okayy, asek-asek nak mintak maaf lagi  tentang kehilangan diri sendiri dengan Encik Blog. hehe. okayy, masih belum terlambat untuk Qyrn ucapkan dekat korang semua yang beragama Islam.

"Selamat Menyambut Maulidur Rasul. Selawat ke atas Rasulullah S.A.W"

okeh, baru-baru ni  Qyrn sertai Perarakan Maulidur Rasul. Alhamdulillah, kesampaian jugak Qyrn ikut berarak untuk hari bersejarah ni. Qyrn join Kontinjen Lembaga Perlabuhan Miri, hehe. bersama dengan sii sayang laa. suka-suka jugak. tapi masih ingat dengan tujuan sebenar. Selawat ke atas Rasulullah junjungan.


actually ni candid. tapi sempat jugak aku senyum walaupun bibir nampak tak sihat.


Sii sayang dengan Usu beliau. buat muka itik. :P



moment masa perarakan dan selepas. lucu jugak masa ni. berjalan, *actually tak tahu pun berapa jauh. terpaksa ikut je. tapii, jauh giler kot. takpee, kurang lemak 10-20 kilogram. ngee!~


anak buah Sii Sayang. haha. budak-budak favourite untuk Qyrn. suka-suka-suka!


warga-warga Miri Port. hehe. ceria. yang baju biru tu bapak Sii Sayang. 

menghupdate encik blog dengan niat membuang sarang-sarang. undur diri awal sikit. esok nak turun kerja. so,
GoodNight Ppl! Sayanggg korang semuaa. *gelak gedik.



Photobucket
www.tips-fb.com

3 comments:

DAYG ♥ said...

bhahaha. best2. aku malas kn update psl tu. dikit ngnya gmbar bh. hihi.

selamat berkerja :DD

cinta siswi said...

bestnye kn join perarakan..
last join time plkn..hehe.. :)

aracahayacinta said...

anda d tagged..
*lari*
http://deliarayushe.blogspot.com/2012/02/contest-happy-faces-by-captkeon-alhan.html