Saturday, March 3, 2012

lama menghilang. ko pegi mana??

Photobucket

hye korang semua! masih ada tak yang baca blog Qyrn. *ceh! awal-awal lagi dah perasan dah yang blog dia nih ada orang baca. entah-entah, takde pon orang baca kot! takpe takpe kena yakin dengan diri sendiri.

dengan ini, berdiri nya saya disini. duduk nya aku berpangkukan lappy tersayang, nak update blog, setelah lama terbengkalai. alhamdulillah, nih baru ada masa nak update lagi. sumpah Qyrn cakap ngan korang! serious takde masa nak update. awal pagi, pegi keja, petang balik lewat. malam letih, tidur awal. kan kan kan? hujung minggu masa untuk me-release-kan tension bila mengadap je orang -orang yang tak sepatutnya.

tapi 2 3 minggu kebelakangan ni agak tension kot Qyrn pegi keja. tapi takyah lah en nak mention sebab-sebabnya. kan? btw, enjoy lah jugak kerja even macam-macam halangan yang melanda.

dah-dah lah kau bercerita hal kerja kau tu. balik pada diri sendiri. Qyrn sekarang ni, dah bertambah berat badan. sangat kuat makan. ke-gemok-an melanda kot. takpe sii sayang kata badan Qyrn tetap maintain. kalau macam tu masih okay lagi lah kot. *masih boleh lah Qyrn makan banyak-banyak. wah-wahwah. kalau bercerita tentang makanan no 1.

apa lagi cerita Qyrn sepanjang takde update blog ni ek? a.k.a menghilang. yang penting nya, jangan pulak korang semua ingat Qyrn menghilang sebab dah taknak blogging. Qyrn masih lagi blogger tau!

yang penting, Qyrn dah tak sabar nak terima baju BLOGGER POLITEKNIK MUKAH! sangat the very ah sangat terima tshirt tu. kalau ada blogger yang nak offer tshirt blogger, silakan. Qyrn mesti nak punyaa! :P

okeh laa. Qyrn mengundur diri lah dulu yek. tengah tonton 3 Jumaat Terakhir. macam best. so, got to go. sayangggg korang semua! :*


Photobucket
www.tips-fb.com

2 comments:

DAYANG. said...

hilang banar ni ah btah nda up entry. :P

..me.. said...

kmana ko babunya ;p