Saturday, April 9, 2011

event? The Arabian Night, PRSP Appreciate Dinner *wink. :)

Assalamualaikum! dan Salam Sejahtera!. wasseh!

nehh, aku datang belogg aku yang tengah dalam proses pembinaan ni, semata-mata nak cerr laa event prsp yang last untuk setiap sem, dinner lah ho! hikhik. okayy, Dinner? sounds goodddd. hihi. yupp, kami ada dinner Jumaat malam. semalam lah tu en?  hihi. okayy, aku dah nak start cerr nih. dari mula sampai akhir ekk.

aku bangun semalam dalam kol 8 lebih kot. *taklah lewat sangat en? hihi. tapi aku heran gak, pagi tu, rumet rumet sekalian semuanya bangun awal. wahhh! it's miracle. HAHA. yelahh, kalau selalu aku lah yang paling awal antara semua. *nak tunjuk rajin sikitt. euuww! HAHA. pastu aku tengok Atie, (bukan rumet) just dia tinggal bilik aku untuk beberapa hari, sebab rumet yang lain masih bercuti panjang.  dia tengah bersiap siap nak gi mana entah. tu lahh. aku ingat gakk, dia kata nak gi Unit Psikologi, sebelah bilik gerakan PRSP kami tu. nak jumpa Miss Woo, yelaa. dia MC untuk dinner ni, digandingkan dengan Eyn. haha. so, aku decide nak ekot dia. aku nak download karaoke lagu Terlanjur Cinta untuk karaoke dengan Rudy. yeaa. semangat gitu lorh. kalau aku nak download kat bili. kompom lambat sangat. apa lagii. hihi. then, lepas tu aku nak gi Jabatan nak hantar assignment trengkas. dah siap semua, kena fokus untuk final exam pulak en? okay.

lepas aku pegi hantar asignment tu. aku lunch ngan atie and sii sayang. petang tuu, kami plan nak pegi lambat lagi dari dorang semua. yelahh. ahli prsp yang lain pegi awal sebab kena bawak pegi mandi swimming pool. tapi aku taknak, sebab nak make up ape semua lagi en. so, dalam pukul 3 aku start gi bilik kawan aku, minta make up. *kali ni special thanks to Mint. yeaaa. unbelievable. dia make up 2 orang dalam lebih kurang sejam. wasseh! hihi. pro gitu kot. hihi. lepas tu, sii sayang yang hantar kami bertiga Atie, ngan abg Faweez gi Kingwood Resort. hihi. dengan muka keras dah guna make up. dalam kereta. hihi. lucu toll. dah sampai kat resort tu, direct terus gi bilik anta baju and turun balik. spend time jap ngan sii sayang aku tuh. maklumlah, malam tu, aku takpat teman dia makan. hihi. sempat pose maut. ceyyy. HAHA.


lepass sii sayang balik, aku direct gi bilik balikk. aku tengok akak akak prsp yang lain semua tengah busy tunggu turn nak mandilahh. iron baju dinner lahh. aku? make up dah. tunggu orang semua pakai baju dulu, baru aku start pasang baju. hii. dan pendek cerr. dalam pukul 7 malam. semuanya ready. hihi. 

aku masuk dalam ballroom. tengok kawan kawan yang lain, WOW! AWESOME uuuuu! semua kenakan baju yang sangat vogue gitu. tema kami : ARABIAN NIGHT. no wonder lah orang agak merungut bila dapat tahu kami guna theme tu. bukan apa susah nak cari baju. nak fikir segala aksesori lagi en? tapi apa yang jadi. kita tengok ek?


bestfriends! Rudy ngan Kiki. out of theme, but, smart. i loiikkee!


arabic night! so, ada kearaban lah sikit kot. guna jubah. Eyn. tapi crocs! hihi. nevamind. Peyjal? tengah tengah tu, guna baju melayu. out of theme gak. tapi smart. takpe. ujung tu, Ustaz Nazmi. *teyyy, ustaz? hihi. takdelahh. dia tu ada sot sot sikit. hihi. tengok camtu pun dah nampak kan? hihi!


wahhhH! ni wanita arab dengan jejaka arab. dari kiri. Natijah. baju dia hampir sama ngan aku, tapi nice! sebelah dia Abg Ad. Pengerusi PRSP untuk Sem ni. best tau! dengar dengar dia tempah baju tu semata2 untuk dinner nih, Alan? wasseh, yang tinggi tu Alan. hensem an? tak taulahh kat mana dia dapat aksesori tu semua. ada pulak dahh bulu kat atas turban dia tu. hihi. yang sebelah kanan sekali tu Izzaty.  baju dia manik punyalah lawa. i likee!


ni dia Abg Faweez yang aku kata tadi. sepatutnya, dia dah quit awal dah PRSP. tapi Miss jemput jugak yang quit tu, tapi tak dapat sijil je kot. tu laa. tapi yang penting best gilee!


haaa! ni King Of The Arabic Night! nice tak? macam arabic betoi betoi. hihi. semangat betul budak ni. hihi. Iman nama dia. ada gak Queen. tapi en? aku tak sempat nak ambik gambar ngan kakak tu. memang nice giler lah wokk! jeles aku tengok. * bukan jeles apee. aku takpat jadi finalis ponn. HAHAHA.


ni dia lagi sekumpulan yang lain :)


ni persembahan dari final Sem dengan lagu 'Hari Bersamamu' lagu kegemaran Encik Norman. Kami Rindu Encik Norman!!!


ni pulak finalis untuk King and Queen of Arabic Night! :) cantek tak?

AKU? mana pulak hakuu? ni?


hahaha. funny, but i loikkkee!


ni? muka tengah show off mata. HAHA!


ni pulak? guess who?

HAHA. majlis berakhir pada pukul 11setengah. overall! pasti akan meninggalkan kenangan yang terindah. sebab PRSP sem ni, memang best ! muah muah kat you all.

Qyrn mintak maaf kalau ada tersilap kata, or ada tersalah apa apa dengan ahli ahli yang lain ek? 0 0 ;*

okay aa. tu je kot. okay . daa ~
www.tips-fb.com

2 comments:

syakey said...

banyak dinner bertemakan arabian
pasneh kena da koleksi baju baju dinner ala ala arbian. XD

Qyrn Dishdush said...

@syakey : thanks follow ye dear. a ah, sekarang banyak sangat dah yang guna theme tu. hihi :)