Tuesday, April 12, 2011

study. ke meja study? HAHA.

Assalamulaikumm semuaa. 
entry di malam hari. actually aku study shorthand tadi. tapi entah kenapa migrain aku yang sangat superb sakit melanda. so aku berhenti rehat sebentar bersama kitkat. teyyy. *iklan lah pulakk. 

study SHORTHAND? alaaa, macam tak tahu pulak en subjek pa benda tu? alaa. ada entry aku yang dulu review sikit pasal shorthand. tapi sorry laa. malas lah aku nak link balik. cari sendiri ye tuan tuan dan puan puan. hihi. masa untuk discover belogg Qyrn Dishdush ni. hihi. time aku tengah study tadi, aku terfikir tau nak ambik gambar meja study aku and then post entry tentang meja aku. tentang meja pun kena post gak ke? eyy, mesti tau. meja yang kemas untuk study menjana otak untuk berfikir lebih luas lagi. yang penting mudah sikit lah nak belajar. okayy?

 jom tengok meja study aku. HAHA. *macam lah kemas sangat kot! HAHA.


yeaaa.  itu diaa. tapi seriously, tak concentrate giler kot study. yelahh. belog depan mata. HAHAHA.


mari kita zoom in hiasan aku kat atas meja tu. banyak kan? kalau korang semua nak tahu. semua tu hadiah sepanjang sem ni. HAHA. yelahh. 1st, tabung teddy bear tu. hadiah tu dari Puan Ayu, PA kelas kami. dia bagi sebab aku dapat top 3 pointer final sem lepas. yang trofi ngan bunga ros merah tu pulakk, hadiah tempat pertama kategori Dinner Dress untuk event Glamourous Night sebulan yang lepas. lepas tu bunga kiut gerak guna tenaga solar tu, hadiah cabutan bertuah masa dinner baru baru ni. thenyang bawah dia tu ppulak hadiah untuk tukar tukar present. entah dari sape. HAHA. masih unknown lagi. hihi. pen tu. tapi tak nampak sangat, hadiah untuk watikah perlantikan. semua nya aku letak kat atas meja aku. tapi tak lama lagi aku packing balik laa. hihi.


ni pulak laptop sii sayangg. pinjam jap. hihi. exchange laa. :)



lappy sii sayang with my DSLR. hikhik. ade pulak botol air mineral yang interframe kat ctuu. takpe aa. tak bayar pon. HAHA.

tulah benda benda yang sentiasa ada kat atas meja belajar aku. best tak? complete. allllaaaa. lupa lak nak ambik gamboo aku punya pensel  casee. alaaa. perluke? takyah aa kot. HAHA.

sampai sini je kot. ingatt. kemas kemas meja tu. taklah rimas sangat kalau nak study. *pesanan dari pihak penaja. :)
www.tips-fb.com

3 comments:

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

syakey said...

bilik kan,mmg kena punuh2 meja tu, baru nampak mcm bermaya sket meja tu, n smangat nk duduk sebab banyakkkk benda.

hahaha

Qyrn Dishdush said...

@queenpink. waalaikumslam QP, insyaAllah saya join nanti ekk :)

@syakeyy. tulahh pasall. simpan punalah banak benda kat atas meja tuu. sampai mud yg ada pun jadi takde, HAHAHA.