Wednesday, April 6, 2011

Saya Join bloglist Myravea.


Assalamualaikumm. yeaaa.
 sekarang Qyrn nak bagitau kat emua orang, entry ni khas untuk Myravea. hihi, so, Qyrn kena membahasakan diri Qyrn dengan nama Qyrn sendiri. okayy. balik pada entry nih, tadi, Qyrn pegi blogwalking. then, singgah jap kat blogg sis Myravea ni haa. belogg sis ni, dari dulu dah salu usha usha. pa lagii. bila nampak banner Jom Join Bloglist tu, Qyrn pun berminat laa. usha pulak dah entry tu. best best. hihi. then seperti yang korang and sis Myravea baca sekarang. Qyrn dah join. yayy! hihi. memenuhi syarat pertama, Qyrn tempekkan header sis Myravea. :)


then, kalau korang nak join sekali. jom, usha kat belogg akak comey lotey nih.
klik SINI


okayy, Qyrn nak cerr sikit camne Qyrn kenal akak comey nihh. Qyrn dulu blogger yang sentiasa nakkan perubahan pada belogg. yelahh, nak cantek molek en. siapa taknak. lagi lagi orang macam Qyrn nih, yang jadikan belogg sebagai daily diary. .*tapi taklah daily sangat kot. Monthly ade kot sikit. HAHA. tulahh, jumpa belogg nih. memang first tengok macam Heliza AF tu. tapi dapat lah jugak bezakan. Heliza kiut sikit. Akak ni kiut banyak.! *jangan mara, kiut gak kan. hihi. pastu, akak ni penah gak buat header belogg untuk Qyrn. cantekk! 


ni die haa, header ni pernah akak comey nih tempek kat belogg die, tab HEADER. hihi. so, Qyrn promote aa gak, akak ni gak ade tolong akak Fatin Suhana ngan Fatin Liyana buat header. header yang akak ni hasilkan pulak memang cantek kiut miut belaka. yeeerr, betull. tak tipu. hihi. 



okayy, ni je kot panjang entry yang Qyrn mampu buat. sebab mata Qyrn dah ngantok. hihi. kene tido awal. hihi. btw, kalo nak join bolehlah tekan banner kat sidebar Qyrn. okay? baiklahh. Selamat Pagi Khamis :) 
Wassalam.
www.tips-fb.com

3 comments:

myravea said...

Thanks for joining dear..

sygs!u xde bloglist yek..heee..nanti dah ade letakkan my link kat bloglist yek :)

Pembawa_Wacana said...

Waahhhh..macam nak join jugak jer..;)

Qyrn Dishdush said...

@sis myravea : sis! sorry ekk, blog ni masih dalam pembinaan. tuu aa bloglist tetibe hilang. hihi. lepas ni letak balik. k? thanks review belog qyrn! :)

@PW : join jom! best tau. :)