Thursday, May 5, 2011

credited to 5 Hang. :)

Assalamualaikumm :)
kali nih, aku nak wat entry tentang kawan kawan aku kat poli. Nihh, aku nak sambung wasiat matunn, dia wat entry untuk kitorang gak tauu, so, Matun, tak salah en, kalau Qyrn pun nak wat jugakk.

Seriouslyy, korang semua nak tahu something? Qyrn rindu ngan korang semuaaa. Korang tak cayee? Ni haa, buktinyaaaa. 



Haaa. Korang tak percaya kan? Haa, aku wat muka korang semua jadi desktop background! Santek takk? Hihi. Aku edit khas gak untuk korang pic nih. Aku tau, nih antara kenangan kita bersama. Kat Pantai Bungai, walaupun guna baju PRSP, tapi it’s okay. Kawan kawan aku semua memang cantik cantik. Hihi. Lagi lagi yang rambut dia kena kasi tocangg. HAHA. Sepa yang buat tu Matun ngan Tijah?

Mohh, aku kenalkan ngan kawan kawan yang aku sangat rindui nihh. Kita renung kat pic ni ekk. Kali ni, aku malas nak cari gambar korang sorang sorang. Sorry kengkawan. Matun dah wakil kan cari gambar sorang sorang. Biar aku post gambar kita ramai ramai pulakk. *siap sedia entry ini panjang.  HAHAHAHA.




Haaaa. Nih sama gak ngan background desktop aku tadi. Tapi, ada tambahan sikit. Tu haaa. Aku dah beri sorang satu nametag kat gambar korang sorang sorang. Okengg, kalau Matun, dia bagi caption satu satu en? Aku nak jugak sayangku Matun, bolehh?

Okengg. 1st dari kiri. *selain aku lah en? :
ATIEY. Atieyy. Okehh, atiey ni memang pendiam, tapi dalam pendiam dia, ada suara besaww punya kat dalam . dia tak tunjuk. Hanya orang yang kenal dia je tahu dia camne? Kadang kadang atiey nih, bawak kepala dia sendiri. Tak peduli apa orang cakap. Dia go ahead. Aje. Haha. Ari tu kami 2 join Glamorous Night, dia ekot kategori  Batik, and dapat 3rd place. Wow! Amazing. Tahniah sayanggg. Haaa. Atiey nih, selalu konek sikit ngan aku kalau orang sekeliling kitorang pelik pelik semacam. HAHA. Contoh, baju orang. Hahahaha. Adohaiii, aku mengata lah pulakkk! Sorry kawan kawann. Atie nih ade blog tau, jom tengokk ! tekan SINI.

2nd dari kiri :
MATUN. En. Kubis dia panggil dia ‘Itit’ ataupun ‘Penguin’. Hihihi. En Kubis tuhh, sayang dia tauu. Okengg, Matunn ni jenis yang care pada kami semua tau. Kalo sakit, dia akan mengeluarkan ayat ayat power dia suruh makan ubat, hihi. Kalau dah sakit, kami pulak Tanya, makanan apa yang takbleh nak makan tyme sakit itu ini. HAHA. Nurse kami semua. Dia agak tahu sikit benda benda camni, sebab mak dia nurse, tulah pasall. Hihi. Kalo pelajaran, belajar ngan matun ni, best. Kalau aku sebut sikit, dia ingat terus. Hihi. Suka sangat. Kalau korang nak tahu, Matun pun ada wat entry untuk kitorang gak, nakk tengok ? tekan SINI.

3rd dari kiri :
NATIJAH TF. Okengg, yang sorang nih, aku kenal dia before masuk oli lagi. Dari laman social facebook and Blog. Nak tengok blog dia? Tekan SINI. Hihi. Aku semangat bila dengar aku dapat course DSK. Sebab aku tahu dia dapat course yang sama. So, tak de lah yang nak dirisaukan en? Dia lah orang pertama yang aku kenal kat Politeknik tuh. Tapi Semester 1 dulu kami tak sama bilik, tapi, dia tetap tido bilik aku gakk. Bilik kami tak jauh gak. Semester 2 nih, dia sama bilik ngan aku. Katil aku ngan dia rapat, sebab, nak letak luffy kat tengah tengah. HAHA. Nak tahu Luffy tu ape? Patung teddy bear yang sanggggaaaattt besawww. Hihi. Kenangan yang aku tak dapat lupa. Saat buat kejutan birthday dia sem lepas. Macam macam helah aku buat untuk dia. Special for you sayangss. Dia ni jenis yang tak kesah apa orang kata. Minat Photography yang amat mendalam. Pelajaran? Ada saat nya dia diam je dalam bilik. Yelahh. Study dia diam je sambil dengar MP3 dia. Hihi. Then, aku tak dapat lupa dia ketawa besarr tengok Maharaja Lawak. Mental betul dia malam tu. HAHAHA.

4th dari kiri :
ZATY. Nih sorang budak kecik yang taknak mengaku dia kecik. HAHA. Okengg, zaty nihh seorang yang banyak cakap. Dia tegur semua orang. Friendlylah sangat. Sampai orang yang dia tak kenal pun dia tegur gak. Samapai lecturer yang dia tak kenal pun dia tegur  gak. Lucu dia ni. Betul kata Matun, dia yang jenis kelam kabut. Cemas kalau nak wat sesuatu. Hihi. Dia nih jenis yang kuat makan. Macam macam benda dia suka makan. Kalau pasal makan dial ah yang no 1. Hihi. Kalau dia kata dia tak lapar. Tipu lah tu. Hihi. ade ade je. HAHAHA. Alahh, kalo pasal pelajaran, kitorang semua sama je kot. Zaty ni jugak ade blog, jom check it out. tekan SINI. Okengg?

Then, menurut kata Matun, jangan kacau kitorang tau?  Semua dah berpunyaa. HAHA. Koranggg nak tahu, aku tak tipu, aku rindu sangat dengan dorang ni. Semester dua ni, walaupun kami tak sama blok, tapi selalu pegi bilik masing masing. HAHA. Pinjam pinjam baju then macam macam lahh. I loikkee! Uittss! Lak sem 3 sama sama ta ouhh, dekat dekat jak bilit keh? Mekwg 2 zaty uruskan? Okay?

Bah, entry ni dah panjang sangat dah biar aku berhentiu kat sini dulu ekk.
Entry nih, really really credited to : Matun, Zaty, NatijahTF, Atiey 
www.tips-fb.com

2 comments:

ichigo said...

smoga trang bjumpa agik n appy sll.....amin...:)

MaTuN TunTun said...

yeahhh. thanks qyrn. hehehhe. cantek2 smua oh?