Thursday, May 5, 2011

entry blurr, tapi untuk sii sayang :*

 Haaaa. Assalamualaikum.
Tengah jengok belog Qyrn Dishdush ekk. Takyah aa nak pretend yg korg tak baca. Adehh. Perasan pulak dahhh. Takdak keja lainn. Sebenarnyaa. Aku tak tahu nak update apa? So, aku update lah en belogg ni ngan pic aku kat Marina Bay, tapi agak tak beruntung sebab masa singkat, tak dapek nak gi kat SeaHorse besawww punya kat Marina Bay Miri tu. SeaHorse tu, lambang Miri tau.

Yang Sebenarnyaa, aku tak tau tau nak update apa. Aku saja nak post gamba nihh. Taken by Zafiq Eppy a.k.a Sii Sayangg. Iloveyou sayangg.  Okayy, aku nak bagitau lah kat korang semua ekk.

2months, it such a long time, long journey tau nak jumpa sii sayang lagi. Adohhh, berjauhan, dugaan. Mesti merasa gak benda benda camtu. Elehh! Baru 2 bulan. Orang berpisah 2 3 tahun lamanyaa tak pun jadi isu macam nih. Takde aa, seriouslyyy! Kat kampus en, aku turun makan kat cafe dengan dia, makan kat kantin pun dia, kat pasar pun dia gakk. Kat pusat sukan, kalau aku nak tipu tak bleh gak kan? Kat kamsis/asrama je takde dia. Bahaya tu kalau ada dia. HAHAHA. Yelaahhh, aku tak dapat nak tipu gakk. Rindu yang sangat sangat laju laju ketat ketat. *sila muntah dekat entry nih! HAHA.


Okengg. Nih orang yang tengah merenung dan memikirkan sesuatu. *euww! Entry nih memang nak kena muntah banyak banyak ahh. HAHA.




Yayyy! Nih muka dari depan. Sekarang korang boleh muak pulakk. HAHAHA. Ek elehh, entry nih untuk sii sayangg.



Pesanan untuk sii sayangg *versi bahasa sarawak ek. : sayanggg. Jaga dirik aa, boh lupak janji nak gi lawas yaa. Tukuk dae mun xda gi lawas. Time birthday yaa. Sayangg. Rindu nya salu aa. :’* sayang tunggu nya tang ctok k? ILOVEYOU. 
www.tips-fb.com

1 comment: