Friday, May 6, 2011

jalan jalan petang hari. :)


Assalamualaikum. 

hey hey kawan kawan sekalian. aku datang nak update lagi. sambil gigit gigit Cadbury Crunchie. tangan aku aktif kat atas keyboard yang agak sot dua tiga hari ni.okehh. petang tadi en, aku, Yadi, adik aku yang chubby tu. ngan kazen aku, Nonong gi jalan jalan kat Lawas. 1st kami pegi tamu tau, jalan dengan sibling kazen yang lain. hihi, ngan anak buah yang sorang lagi. ehan. HAHA. tapi time tu takdak bawa kamera. 

lepass tu, meet kawan nonong, then gi lah jalan jalan kat Waterfront, depan Hotel Sri M'sia kat lawas tuh. tapi kann, gi umah jap, ambik kamera. haha. 1st time aku bawak kamera aku hang out sekali kat Lawas, tapi tak lama kot. sebab habis battery. HAHA. sempat aa gak pose banyak banyak. tapi aku rasa aku post kat blog ni, 1 2 3 keping je kot. HAHA. jom.


haaa, yang sebelah kiri tuh, akuu. yang tengah tu pulakss. yang gendut lagi chubby pipi berisi tuh, adik aku yang tersayang, Ayadi and yang hujung tuhh, gendots lah jugakk, kazen aku, Nonong. lama gak tak jumpa nonong, yelahh. sebenarnya aku study kat tempat yang sama dengan dia. cuma semester 2 nih, dia pulaks gi praktikal. nehhhh, takdak lah jumpa dia 4 bulan ni en? hihi.





bergambar dengan sii Ayadi nihh. kalau aku jauh dengan dia, kompom aku rindu dengan isi gendot dia tuhh, pipi chubby yang selalu aku cubit tuh. dia gak ngan aku kelayi selalu tau. tumbuk tumbuk segala. HAHA.


ni pulak aksi sayang tiang Waterfront. HAHA. 1st time pegi situ tau. Jakun!! HAHA.



nih lah kazen aku yang gediks tuu. HAHAHA. grrrr. bujat sungguh. 

lepas tuh, Nonong belanja kami semua makan kat Sugarbun. waaa. HAHA. then, plan nak tengok DVD malam nih. tak tahu jadi ke tak, sebab setakat nih, movie kat tv pun dah best best. HAHAHA.

k, tu je kot, nanti update lagi ek :)
www.tips-fb.com

4 comments:

Daygku Nurhayatii said...

eh, kami k sini jua td. hehe.

Qyrn Dishdush said...

aikk? pukul brapa kmu p sana?

Ohh Dayg said...

kul 3 cematu la. ps2 bru k tamu. nada tliat ko pun. :(

Qyrn Dishdush said...

aku bajaln pukul stgah laii, 6 lbih bru ku ke waterfront. ahe lae tu. macam sama tmpt tani pegi tu, past bru kami ke sb.