Friday, June 3, 2011

doodle? alkesahnyaa.

Assalamualaikum semuanyaa. :)

aku datang nak update belog aku ni lagi. haha. tak dirancang punn. yelahh dok boring sangat sangat. sambil bertemankan bunyik bunyik tv rancangan 'Diari Akademi Fantasia'. aku dok usha usha belog belog tutorial. haha. bukan apa, aku biasanya bergayut *bukan monyet laaa. dengan yang tersayangg. tapi hari ni mood dia nak main badminton pulakk. ye lahh. tu bini kedua dia. hahaha. *just angry jokingg.

haaa. sambung balik cerr ek :) tadi aku dok usha usha belog tutorial. yelahh. macam macam jugak aku tengokk. hahaha. then, ni memang aku berminatt. dia kata. 'tutorial membuat doodle' hahaha. aku suka tau hal hal yang kena gunakan otak kiri nih. aku suka benda benda leceh camni. haha. apa lagiii, aku try aa. sementara aku ada Adobe Photoshop CS5 kat lappy nih kann. try punya try kann? aku dapat muka doodle yang gendot yang takdak badan. ni aje. hahaha.

ni diaaa.





Photobucket



Photobucket

haaa. kiut kann? yelahhh. aku tau lahh aku raja siapa. hahaha. aku memang berminat hal macam ni. yelahh. baru first touch,ada gak rupa kan? belom cuba 2 3 kali en. kalau dah pro boleh lah bukak geraii. *heyy, engko, ada hatiii. seriously, minat sangat mende mende  doodle camni. seewing pa suma tu pon sama. cuma belum ada kesempatan nak cuba. 

okehh. nihh, kalau korang berminatt. korang boleh usha belog nihh. yang buat tutorial pasal doodle and tutorial cantikkan belog. hehehe.

Belog Nadhirah - (link terus ke tutorial)
The Dollydle's Cottage - (web ni ada bukak tempahan doodle)

haaa. tu dia belogg yang aku selalu usha hal hal camni. okengg! kalau berminat, silakan ya kawan kawan. memang SUMPAH! aku suka.

okehh. sekian sahaja perkongsian aku hari ni. esok kongsi lagi ekk :)


Photobucket
www.tips-fb.com

4 comments:

nadhirah. said...

TERIMA KASIH QYRN ;)

erk, kena tak tajuk tutorial membuat doodle tu : ;D atau kena tukar dengan tajuk lain ?

Qyrn Dishdush said...

alaaa. kena lah tu nad. cantik tak doodle tu? agak weird sikit kan. hihi. ;)

nadhirah. said...

okay la tu qyrn, lepas ni buat byk2 kali, mesti labih comel ;)

Wan_hazel said...

hehehe..cute...p cara ktk mewarna ya da salah..lak mek polah tuto nya..wat masa tok mek gik wat tuto sgek2 so lak mun nak molah..leh lah combain semua tuto..ehhehe