Saturday, June 4, 2011

lagi lagi edisi doodle en?

Assalamualaikum semua. -jawab tau! :)

tak tahu nak update ape tau. takdak cerr. pagi tadi aku pegi rumah sedara. ada wedding ceremony. tu laahh. petang pulak rasa sunyi aww, sii sayang gi keja. adohh. nak FB-ing macam suram je kot aku punya notifications. cuma kalau ada orang sengaja nak buat aku sakit hati. dia LIKE semua sekali status aku sekali gus. mana taknya sakit hati en, notification aku dok bejelir jelir kat tepi tu. 'float' hahaha. so, aku yang tadinya tak tahu nak buat tiba tiba ada idea nak men'doodle. haha

haa! korang nak tahu? doodle tu hobi baru aku. sila tengok entry ini. Tekan SINI. hehe. tadi aku mendoodle. baru je nak start doodle. aku rasa pelik aww. nih aku ada print screen kan masalah yang aku hadapi. susah tau aku nak jalan kan projeks tu. hahaha. cucite cucite. diharap ada yang sudi 'solve'kan masalah aku nih. aku nak mendoodle lagi. nak jugak jugak.



Photobucket

haa, yang ni yang pertama. *esehmen, macam wat tutorial pulaks. hahaha. ni time nak tarik ke bawah, yang point tengah tu. tapiii...

Photobucket

apasal ehh? bila tarik bawah. jadi hitam camnii? apa pulak masalah dia ehh? macam amcam aku dah buat nak betulkan balik. tapi tak dapat jugakk. so, aku wat keputusan buat entry nih, kasi pakar pakar Photoshop tengok. hahaha. adoiii. tolong akuu, dalam dilema.

*minta maaf, penggunaan 'aku' yang agak kasar untuk entry nihh.

okeh laa. nanti aku forward entry nih kat pakar doodle sekalian pulak. mana tahu dorang tahu kan? 

okehh, sekian entry pendek nih ;)
Photobucket
www.tips-fb.com

8 comments:

nadhirah. said...

munkin waktu qyrn right click untuk stroke tu, qyrn terclick fill path.

just guessing ;)

Qyrn Dishdush said...

alaaaa, cmne ekk? apa jalan penyelesaian hal ni nad? ;(

nadhirah. said...

qyrn right click and click stroke path la ;)

Wan_hazel said...

ktk tgga tuto stroke mek ya..nak kat bhgian atas ya ktk mesti tuka...tgga tuto stroke mek k

Wan_hazel said...

ktk dah ubah tok ka??tangga gambar dibah tok..

http://3.bp.blogspot.com/-uvv5CNdi6Gk/Teo7pBfy-CI/AAAAAAAAGoo/eOPPNw2vs_8/s1600/cats.jpg

Qyrn Dishdush said...

xda jumpa. mek pkey ps cs5. ayoee.

Wan_hazel said...

mek tak pa maslah ktk..eheheh...ktk tgk gambar tok k..pen tool ktk ya salah..

http://4.bp.blogspot.com/-1HQTqlltZqA/TepIErEtoUI/AAAAAAAAGow/Wd_9sJ6eoY0/s1600/d.png

Cik Mira said...

akk mmg tareti nak mendoodle ;D