Friday, June 24, 2011

hangout with Sii Sayang, Di Maria & Nur Asmara Yusemah.

Assalamualaikum semuaa. 

hari ni aku nak mnyempat blogging jap. btw, aku tak dapat nak blog pasal day 10 challanges tu. bukan apa. mood aku belom ada sangat nak blogg-ing. btw, petang tadi enn, aku hangout ngan dorang kengkawan aku. dan juga sii sayanggg! hehe. 1st kitorang lepak kat Sugarbun, then gi Waterfront Lawas. humm. ada masa aku cerr panjang panjang ag ehh. jom terjah pic je. hehe. sorry lahh, ni bukan size sebenar. so, tak lah jelas sangat ekk ?


waaa, sii sayang gitu! 





  aku ahh!



haa, itu diaaa. dari kiri. Nur Asmara Yusemah, Di Maria, dan aku sendiri. okayy, tu semua nama FB dorangg ;)


berlagak sikit ye! :P



dari tadi dahh, pic ni, taken by Sii Sayangg ;)

Photobucket
www.tips-fb.com

4 comments:

SHAHIRAH ADIZAN said...

Qyrn comel lha pakai tudung macamgtu . hihi :)

Mun said...

muka awk mcm chinese lahh..comel

Qyrn Dishdush said...

@shahirah. ehh, biasa ja lah wak. ;)

@mun. muka macam chinese? haha. *senyum sopan sikit*

SHAHIRAH ADIZAN said...

aah betul cakap Mun , muke macam chinese skit . :)