Sunday, May 15, 2011

tarikh keramat untuk budak Politeknik.


Assalamualaikum. 

makan tak basah, mandi tak lena, tidur tak kenyang. .*pe aku merepek nih? grrr. haha. seriously, kalau 2 minggu lepas habis final macam tu lah kot rasa nya budak budak Politeknik. HAHA. aku sekali lah macam tu? teruk betul budak ni.

aku takut lah sangat, sebab semester 2 nih, ada killer subject tau. Shorthand? aku penah kasi tau kat korang pasal subject nih. klik : Shorthand BEST! haha. tapi, alhamdulillah. semua berjalan dengan lancar. punya bengong aku tyme jawab final exam, sampai aku kecewa tahap nak mampus. yelahh. dah satu sem, takkan tak faham langsung. haha. aku memang usaha penuh, tapi aku rasa pun tak penuh lagi kot. yelahh. dengan bergelumang lagu, movie yang menggoda. perkara biasa bagi budak budak IPT. lagi lagi di Mukah takda tempat tengok wayang. yeahhh ~

malam tadi aku tido awal sikit, semata-mata nak tutup sikit rasa gementar yang betol betol gementar sangats lah. ahahah. yelahh. takut ada carry. *taknakmintak mintak, HAHA. dengan harapan, aku bangun pukul 10.00 sharp keesokan harinyaa. tapi? aku bangun 8.30 pagi. adehhh. aku blurr nak buat apa. nak gerak sii sayang yang tengah tidur. *maksud aku call. HAHA. tak sampai hati pulakk. then 9.50 tu, aku gerak sii sayang. thenn. 9.5 something macam tu, aku tengok status orang kata, 'Result dah keluarrr' aku heran, sebab belum lagi pukul 10.00. haha. tapi tak peduli, aku terus check. 


*sila tekan untuk tumbesaran.
yup! baru bukak yang ni, alamak, macam aku masih sem 1 dulu, nervous yang sangat lah bukak page nihh. then aku masuk kan No matrik ngan No IC.


*sila tekan lagi untuk tumbesaran. harap maaf yaa semua dikasi blurr di bahagian tertentu  :)

first sekali aku tengok subject shorthand aku. Alhamdullilah :) lulus! korang nak tahu? aku nervous sebab Shorthand tu je. seriously. tapi alhamdulilah! aku syukur sangat. pointer aku meningkat dari sem lepas. and takde yang gagal. *eee. sapa yang mintakmintak kan?aku tak tipu, aku kecewa gak, sebab, tak mencapai target. aku nak dapat Anugerah Ketua Jabatan tu :( tapi tak sampai lagi.

jadi, semuanya sudah terjawab, dengan tekad sem depan, aku mesti usaha untuk dapat anugerah ketua jabatan tu. doakan usaha aku kali ni berjaya ek :)

*okeh! aku ucapkan tahniah juga untuk kawan kawan aku yang comel comel gitu. jugaaa sii Sayang akuu. :) yang dapat anugerah ketua jabatan :)

okengg. wassalam :)
www.tips-fb.com

3 comments:

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

gud luck yer...semoga tercapai segala impian..^^

Qyrn Dishdush said...

aminn :) dah kelua dah result tu tadi :)

yunie said...

gud luck tuk sem2 dpan.. akak pon dak poli jgak..